Help for English

Study Page: Everybody Hurts

Komentáře k článku: Study Page: Everybody Hurts

Paráda

Tak som si myslel, že ma HFE resp. Marek uz ničím novým nemôže prekvapiť. Zasa omyl. Super, a to nehovorím o tom ako ste mi trafili do noty.
Budem čakať na pokračovanie : Loosing My Religion, Drive, Nightswimming ........alebo niečo od Depeche Mode :?: Škoda, že Karel Kryl nenapísal niečo v Angličtine :-) SUPER, ĎAKUJEM !!!

Chyba ?

„Nahrávku můžete spustit zde:“ neviem či ste sem chcel dať link ale nieje tam.

Hmm.....„Učíme se s hudbou“ má aj predošlé časti a to som si myslel, že mám HFE dobre prelúskané :oops:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pece vložený před 15 lety

Chyba ?

„Nahrávku můžete spustit zde:“ neviem či ste sem chcel dať link ale nieje tam.

Re: Chyba ?

Zkontrolujte, jestli máte nainstalovaný Flash Player. Nahrávka by měla jít normálně spustit.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pece vložený před 15 lety

Paráda

Tak som si myslel, že ma HFE resp. Marek uz ničím novým nemôže prekvapiť. Zasa omyl. Super, a to nehovorím o tom ako ste mi trafili do noty.
Budem čakať na pokračovanie : Loosing My Religion, Drive, Nightswimming ........alebo niečo od Depeche Mode :?: Škoda, že Karel Kryl nenapísal niečo v Angličtine :-) SUPER, ĎAKUJEM !!!

Re: Paráda

Nejdřív bych musel sehnat kapelu, která tyto písně hraje a dovolí nám je umístit na web… Jinak bych je musel nahrát sám, a to by nemuselo dopadnout dobře. :-)

A pozor na LOSING – píše se jen s jedním O.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Nejdřív bych musel sehnat kapelu, která tyto písně hraje a dovolí nám je umístit na web… Jinak bych je musel nahrát sám, a to by nemuselo dopadnout dobře. :-)

Re: Re: Paráda

Marku, to mě docela dost překvapuje. Znamená to, že když bych Ti něco takhle převzatého s kapelou nahrál (nebvím, třeba Pink Floyd, U2, Coldplay a další), můžeš to na stránkách použít a neporušíš autorská práva? L

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lamanai2 vložený před 15 lety

Marku, to mě docela dost překvapuje. Znamená to, že když bych Ti něco takhle převzatého s kapelou nahrál (nebvím, třeba Pink Floyd, U2, Coldplay a další), můžeš to na stránkách použít a neporušíš autorská práva? L

Re: Re: Re: Paráda

No, já za ně musím ještě platit autorské poplatky přes OSA… teď takových písniček máme pár (a poslední půlrok štědře sponzorovala paní Georgia), ale kdyby jich bylo hodně, mohlo by se to vyšplhat na docela velké peníze.

Pak je ještě otázka, zda vytvořením nahrávky neporuší autorská práva daná skupina. Když jsem se po tom pídil, tak prý i skupina samotná to musí mít ošetřené.

Re: Chyba ?

Zkontrolujte, jestli máte nainstalovaný Flash Player. Nahrávka by měla jít normálně spustit.

Re: Re: Chyba ?

No jo, už to frčí .....

Scala & Kolacny Brothers , keby ste už nevedel koho osloviť :-) naspievali toho veľa … DM, M.Jackson …

Losing – jasné, ďakujem.

supr. Takto si clovek procvici nahodne kde co… Taky se primlouvam pro vice textu a nemusi to byt pisnicky, treba rozbor zprav z novin…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od czechmonster vložený před 15 lety

supr. Takto si clovek procvici nahodne kde co… Taky se primlouvam pro vice textu a nemusi to byt pisnicky, treba rozbor zprav z novin…

Re:

Další písničky budou…

Dotaz

V příkladu uvádíte větu: Did you bring enough money? s překladem – vzal jsis dost peněz ?
není však bring – přinést, nežli vzal ?
Did you toke enoug money ? je tedy špatně ?

Re:

ANo.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.