Na zacatku
Mam dotaz s postaveni spojeni because of…Because of the price she didn't buy the CD. Je to taky bezne ? Jde mi o to zdurazneni proc se neco stalo ci nestalo..
Komentáře k článku: BECAUSE vs. BECAUSE OF
Na zacatku
Mam dotaz s postaveni spojeni because of…Because of the price she didn't buy the CD. Je to taky bezne ? Jde mi o to zdurazneni proc se neco stalo ci nestalo..
Na zacatku
Re: Na zacatku
Stejně jako samotné ‚because‘ i ‚because of‘ může uvozovat občas
větu, ale je to spíš věc stylizace.
Třeba u této příkladové věty se to moc nehodí.
Nebylo by možné také říct: I stayed at home because of raining. namísto I stayed at home because of the rain? Díky
Nebylo by možné také říct: I stayed at home because of raining. namísto I stayed at home because of the rain? Díky
Re:
ne, to nejde.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je because of možno užít i s neurčitým členem? Např. “Because of a man.” Kvůli nějakému muži. Děkuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je because of možno užít i s neurčitým členem? Např. “Because of a man.” Kvůli nějakému muži. Děkuji
Samozřejmě, proč by to nemělo být možné?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.