Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 14 lety

Re:

Já jsem si je koupil ještě před začátkem soutěže, protože jsem v mé štěstí zrovna neveřil :) Určitě si je kup, za tu cenu je to opravdu výhodná koupě.

Re: Re:

Taky o tom začínám uvažovat. Můžu se zeptat kolik tě to stálo? Nebo napiš aspoň to poštovný, já se moc nevyznám, v tom jak to zjistit:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 14 lety

Re:

Já jsem si je koupil ještě před začátkem soutěže, protože jsem v mé štěstí zrovna neveřil :) Určitě si je kup, za tu cenu je to opravdu výhodná koupě.

Tiež rozmýšlam o tom, že si nejaký seriálik objednám…už som sa tak na tie seriály (ktoré som nevyhrala) tešila, že si budem asi musieť nejaký sama kúpiť :)

Teda tiež ma zaujíma koľko to vyjde asi celé aj s poštovným…a za kolko to asi tak budem mať doma…

Gratuluji vítězi. Já to ani nepřečtu:-) . Vítěz se určitě pozná. Musí být v šoku :-D

Takže můj Sex, který dávám od začátku musí být samozřejmě až naposled :-p super

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vanilla vložený před 14 lety

Tiež rozmýšlam o tom, že si nejaký seriálik objednám…už som sa tak na tie seriály (ktoré som nevyhrala) tešila, že si budem asi musieť nejaký sama kúpiť :)

Teda tiež ma zaujíma koľko to vyjde asi celé aj s poštovným…a za kolko to asi tak budem mať doma…

Re: Re: Re:

Když si koupíte celý balík jako byly např. v soutěži, je poštovné hodně nízké. Ono se větinou nafoukne, když si koupíte více titulů. Ale seriál takhle hezky v jedné krabičce – platí se poštovné jako za jeden titul. Zaslání do ČR pak vyjde na cca 200 – 250 Kč.

Na Amazonu si to klidně hoďte do košíku a odklikejte a vyplňte vše v objednávce… přesnou cenu včetně poštovného a balného a DPH uvidíte ještě předtím, než budete mít objednávku ‚posvětit‘ (než klinete na PLACE THE ORDER).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vanilla vložený před 14 lety

Z UK to přijde většinou do týdne. Nevím, jak na Slovensko,a le k nám jo. Teď jsem objednával Vampire Diaries – i takhle v předvánočním šílenství to šlo přesně týden.

Tak to já měla teď štěstí v neštěstí :) Po dva dny jsem se nedostala k internetu … a jak se teď dívám, tak bych stejně tipovala špatně :) Teď už se jisto jistě strefím :)

Já jsem taky dávala Sex od začátku, při mém štěstí už to nemá ani cenu zkoušet. Gratuluji všem výhercům. Byla to hezká soutěž.

Tak zase nic. Ale po druhé po sobě jsem se trefil do seriálu! :-) Už jen ať se trefím zítra :?
:D

Congratulations kasicka! :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Z UK to přijde většinou do týdne. Nevím, jak na Slovensko,a le k nám jo. Teď jsem objednával Vampire Diaries – i takhle v předvánočním šílenství to šlo přesně týden.

Re: Re: Re: Re:

Ďakujem… vyskúšam a potom poviem, ako rýchlo to príde k nám :)
Možno po Vianociach budú mať nejaké zlavy, tak to skusim potom :)

Děkuju moc, za cenu i gratulace! Vůbec jsem tomu nevěřila, dávala jsem 4400 od začátku a pořád nic :-).

Gratuluji Kasicko! Ta animace byla opět naprosto super. Vzhledem k otmu, že Sex and the City není můj šálek čaje, tak si můžete odepsat jednoho ze soutěžících o tento seriál :-) Já se asi půjdu podívat na Amazon a napsat dopis Ježíškovi :-D

Díky Marku, byla to super soutěž. Strávila jsem s ní sice mrak času, ale člověk musí taky trochu odpočívat :-)

ach jo to o co som sutazila celu dobu prislo na rad uplne ako posledne, to je murphyho zakon:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MonasMoon vložený před 14 lety

ach jo to o co som sutazila celu dobu prislo na rad uplne ako posledne, to je murphyho zakon:)

Re:

Som na tom rovnako. To nie je feeeer:(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mishkad vložený před 14 lety

Re:

Som na tom rovnako. To nie je feeeer:(

Ono je to nakonec podobné jako v loňských letech… ale tam se nejdřív vylosovali myslím tři výherci, ti si vybrali co chtěli a pak jsme losovali další výherce… prostě ten prvek náhody je ve všem. Osobně bych neradši rozdal nějaký seriál všem, co se zapojili, ale tolik peněz nemáme a ani tolik sponzorů.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.