Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rea vložený před 14 lety

teď jsem si přečetla, že už jich je pár diskvalifikova­ných.. doufám, že mě také nevyřadí ze hry fakt, že jsem omylem poslala dvakrát za sebou? seknul se mi totiž internet takže v první zprávě je jen deset odpovědí, tak jsem musela poslat druhou…:(

Re:

Myslím, že pokud jsi to poslala pod jedním jménem (tedy „rea“) tak z toho diskvalifikace nebude. To by byl velmi chabý pokus o podvod… :-)
Ti diskvalifikovaní zřejmě posílali odpovědi pod různými jmény.
Nechápu, že to fakt zkusili…

teď jsem si přečetla, že už jich je pár diskvalifikova­ných.. doufám, že mě také nevyřadí ze hry fakt, že jsem omylem poslala dvakrát za sebou? seknul se mi totiž internet takže v první zprávě je jen deset odpovědí, tak jsem musela poslat druhou…:(

Re:

tak to jsem si oddechla, to by mě zamrzelo, kdybych teď vypadla…:(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kew vložený před 14 lety

Re:

pokud to mas poslane oboji z jednoho uctu, tak to podle me nehraje vubec roli, jde spis o jedince, co se tvari, ze jsou ve skutecnosti skupiny ;)

Re: Re:

You've been the quicker one… :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dkk vložený před 14 lety

Re: Re: Re:

To se myslím jednalo o mě, a bylo to myšleno tak, že jsem odpovědi poslal krátce po zveřejnění posl. otázky (jako první finalista tedy).

Re: Re: Re: Re:

Přesně tak. Byl jste první. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 14 lety

„poslední soutěžní otázka do velké soutěže je vydána a dokonce máme už prvního finalistu.“

Prvního finalistu, ne prvního vítěze.

gratulujem

prva vyherkyna na svete :-) gratulujem! … napatie opadlo a zajtra pokracujeme :-D

Tak já blahopřeji vítězce. A zrovna jsem Futuramu chtěl :-D

SUPER ANIMACE !!! :-D

Gratuluji Zuzko!

Gratulace vítězce :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 14 lety

You've been the quicker one… :-)

:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kew vložený před 14 lety

:

Re: Re: Re: Re:

* :)

Gratulace vítězi. Zajímalo by mě, kolikátý vylosovaný to byl. Jestli první nebo ne. Každopádně jdu na druhou finálovou otázku!

Re:

tak to jsem si oddechla, to by mě zamrzelo, kdybych teď vypadla…:(

A hlavně si myslím, že ti diskvalifikovaní byli s tou skutečností asi obeznámeni smazáním účtu, takže pokud sem píšeš, tak to bude asi OK;-)

Taky gratuluji, na Futuramu jsem si brousila zuby :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 14 lety

Gratulace vítězi. Zajímalo by mě, kolikátý vylosovaný to byl. Jestli první nebo ne. Každopádně jdu na druhou finálovou otázku!

Re:

Jak to myslíte? Jako jestli jsem někoho vylosoval, ale vyřadil, protože neměl 12 odpovědí? Ne, hned první vylosovaný prošel. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.