100 %
já jsem 100% neměla, ale tomuto článku dávám minimálně 100% Ó, jak užitečné
Komentáře k článku: SIGNS and NOTICES (photo quiz 1)
100 %
100 %
Re: 100 %
už vím proč nemáte na HFE ohodnocování článků – všechny by totiž míň než 100% nedostaly Díky
to je naprosto originální cvičeníčko! skvělé, přiblíží mi to o kousek Anglii!
díky za skvělé a poučné cvičení!!!
Tenhle test mě velmi bavil. Je naprosto senzační.
Tak to fakt nemá chybu!Naprosto super.Neměla jsem sice 100%, ale celkem dobrý. Jenom škoda, že to neumím překopírovat i s obrázky. „Sbírám“ orig. cedulky a nápisy. Mám jich hodně z Anglie, ale tyhle ne.Taky bych to dala přípravce na PET. Poradí někdo?
Fakt super nápad! A ty komentáře ke správným odpovědím jsou naprosto
dokonalé.
Některý věci, jako třeba caffé či feet, mi nepřišly vůbec divný a
docvaklo mi to až po přečtení komentářů.
Díky za super testík.
Tak to fakt nemá chybu!Naprosto super.Neměla jsem sice 100%, ale celkem dobrý. Jenom škoda, že to neumím překopírovat i s obrázky. „Sbírám“ orig. cedulky a nápisy. Mám jich hodně z Anglie, ale tyhle ne.Taky bych to dala přípravce na PET. Poradí někdo?
Re:
Těžko by se vytrhávala ta světelná cedule z autobusu, nebo ta velká bedna na vstupu do metra a té ceduličce se světýlkem z taxi ani nemluvě …
Super!
Výborný test!!!! Moje odpovědi už byly méně výborné
Jsem možná trochu zaostalý ale jak přesně funguje ten contactless payment? Můžu to uplatnint i se svojí kartou třeba? Samosebou jsem se tady u toho zasek.
Jsem možná trochu zaostalý ale jak přesně funguje ten contactless payment? Můžu to uplatnint i se svojí kartou třeba? Samosebou jsem se tady u toho zasek.
Re:
prostě mávneš kartou a zaplatíš, ale nejsem si jistej, jestli to umí i naše karty, já to nezkoušel…:-)
Super test – dostala mě hned první otázka
konstante 70%, jel jsem od tretiho cviceni, ale tohle prvni mi pripadalo nejtezsi…Jinak fakt skvely napad, moc diky!
70 %
1 je skvely chytak
U 3 a 5 jsem se neco naucil
SKVELE!
Re:
Což takhle najet na obrázek myší, stisknout pravé tlačítko a vybrat „uložit obrázek jako…“ ;c) Já to vždycky dělám takhle.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.