Závidím Vám ty super nápady, už se těším až bude čas na předělání profilu.
Komentáře k článku: Uživatelské profily v novém
Závidím Vám ty super nápady, už se těším až bude čas na předělání profilu.
Tak jsem si zkusmo prohlídla jeden doplněný profil a je to opravdu užitečné. Zjistila jsem, že používáme stejné webové stránky, taky hodně čteme a jsme na podobné úrovni, takže se asi nechám inspirovat a také zkusím nějakou knížku v originále Určitě se budu dívat i na další profily (snad stihnu doplnit i můj), protože se tam dá najít plno užitečných informací a rad a to se vždy hodí. A taky člověk vidí, že není jediný, kdo má třeba problém s modálními slovesy
Oprava apostrofů a odřádkování
Připravil jsem drobnou opravu profilů. V některých případech se mohlo stát, že se v profilech špatně zobrazil apostrof, uvozovka nebo odřádkování. Nyní by to mělo být opraveno.
Za Bug report děkuji uživatelům Jan Kraus a Pilda.
historie soukromých zpráv
Ten starý profil skutečně obsahoval pro angličtinu nerelevantní informace, nicméně tu stránku jsem používal jako rozcestník s odkazy na seznam mých soukromých zpráv (přijatých i odeslaných).
V novém profilu však tyto odkazy hledám marně.
Můžete mi někdo poradit, jak se dostanu k historii svých soukromých zpráv?
Dík.
Re: historie soukromých zpráv
Odkaz na Soukromé zprávy jsem přidal do bloku Přihlášen v levém sloupci.
Ohledně uživatelů v kontaktech (rozcestník přátel) budeme muset hledat jiné řešení. (do současných profilů se nevejde druhý sloupec).
Nové profily jsou užitečné. Moc se mi to líbí. Začala jsem vyplňovat. Hodně jsem si jich přečetla. Je to inspirativní.
Oprava apostrofů a odřádkování
Připravil jsem drobnou opravu profilů. V některých případech se mohlo stát, že se v profilech špatně zobrazil apostrof, uvozovka nebo odřádkování. Nyní by to mělo být opraveno.
Za Bug report děkuji uživatelům Jan Kraus a Pilda.
Re: Oprava apostrofů a odřádkování
A vyplníš si taky profil?
žánry
Šly by, prosím, přidat dva literární žánry: dětské a pohádky?
žánry
Re: žánry
přidám.
žánry
Re: žánry
Přidal jsem „dětská lit.“, snad to stačí jako jedna kategorie.
Moc chválím, nové profily jsou úžasné. Ale vyplnění asi nějakou chvilku zabere.
Re: Re: žánry
Děkuji.
Ještě mi chybí kategorie horror, kam jinam zařadit Kinga? A taky bych přidala možnost u zjednodušené literatury, jaký level to je. Kdybych třeba viděla u někoho knihu, která by mě zajímala také, abych věděla, jak je náročná…Jestli by to bylo možné
Ještě mi chybí kategorie horror, kam jinam zařadit Kinga? A taky bych přidala možnost u zjednodušené literatury, jaký level to je. Kdybych třeba viděla u někoho knihu, která by mě zajímala také, abych věděla, jak je náročná…Jestli by to bylo možné
Re: Re: Re: žánry
Omlouvám se, ale šlo by ještě přidat kategorii humor, humorné? Zdá se, že moje přečtené knížky nespadají do žádné kategorie…
Re: Re: Re: žánry
HOROR a HUMOR přidáno.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.