Help for English

Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011

Komentáře k článku: Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Christopher Robin vložený před 14 lety

Re: Dexter

Gratuluji k Dexterovi! Mám ho doma a chystám se na něj už delší dobu. Prý to je to super seriál, tak si to užij v plné parádě ;-)

Re: Re: Dexter

Dexter je jeden z opravdu mála seriálů, které si drží laťku kvality i v dalších sériích, dokonce si troufám říci, že 2. a 3. jsou lepší než ta 1. Nedávno jsme s manželkou shlédli 4. a 5. sezónu a mohu taktéž s čistým svědomím doporučit. Tonight's the night. :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 14 lety

Dexter

Tak jsem pár hodinami dorazila z šílené zkoušky a když jsem to volala domů, tak mi bylo oznámeno, že mi přišel Dexter. Mám obrovskou radost, že se mi tu konečně zadařilo a únava ze zkoušky mě dočista opustila. Už se těším na seriál, tenhle jsem ještě neviděla:-) Good luck to everyone and don't give up!

Re: Dexter

Gartuluju

Odkaz na příspěvek Příspěvek od bidlobox vložený před 14 lety

WOW EFFECT

Wow! I really can't belive that it's true, :shock: but I WANT TO BELIEVE. 8-) I've just received by mail THE X-FILES DVD (complete first season), although I have my name-day in May and birthday in autumn. And I am not from Slovakia. :-D

Re: WOW EFFECT

Tak to gratuluju

Odkaz na příspěvek Příspěvek od nodiggity vložený před 14 lety

Re: Re: Dexter

Dexter je jeden z opravdu mála seriálů, které si drží laťku kvality i v dalších sériích, dokonce si troufám říci, že 2. a 3. jsou lepší než ta 1. Nedávno jsme s manželkou shlédli 4. a 5. sezónu a mohu taktéž s čistým svědomím doporučit. Tonight's the night. :)

Re: Re: Re: Dexter

Presne tak…4 serie byla vytecna, ale posledni epizoda bala strasna…a 5 serie byla uz horsi, protoze tam nekdo chybel…

CHUCK

Právě jsem rozbalila balíček s Chuckem. Jsem hrozně ráda je to můj nejoblíbenější seriál. Moc děkuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Nova.Niky vložený před 14 lety

CHUCK

Právě jsem rozbalila balíček s Chuckem. Jsem hrozně ráda je to můj nejoblíbenější seriál. Moc děkuji.

Re: CHUCK

Gratuluji:-) Akorat uz jsou teda vsechny me favoritni serialy pryc:-(

Supernatural

Mám bohužel špatnou zprávu pro všechny, jejichž srdéčka toužila po Supernatural. Právě jsem si tohle DVD vyzvedla na poště… První americký seriál co se kdy objevil v naší britofilní rodině, tak uvidíme, co to udělá :-D Díky moc za DVD a těm, co stále ještě doufají, držím palce.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od renatka1 vložený před 14 lety

Gratuluji:-) Akorat uz jsou teda vsechny me favoritni serialy pryc:-(

Re: Re: CHUCK

Vlastně ještě Californication zbývá, že? Tak budu doufat, modlit se, přeříkávat mantry, kousat se do rtu a ono to určitě vyjde…:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Česká pošta

Zatím ale myslím můžeme českou poštu pochválit, co říkáte? Jestlipak vyzkoušíme i jak to chodí na Slovensku?

Re: Česká pošta

to by ste mohli vyskúšať :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Nova.Niky vložený před 14 lety

CHUCK

Gratuluji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Borovice vložený před 14 lety

Supernatural

Mám bohužel špatnou zprávu pro všechny, jejichž srdéčka toužila po Supernatural. Právě jsem si tohle DVD vyzvedla na poště… První americký seriál co se kdy objevil v naší britofilní rodině, tak uvidíme, co to udělá :-D Díky moc za DVD a těm, co stále ještě doufají, držím palce.

Re: Supernatural

přestože mi to trhá srdéčko, tak gratuluju k výhře :c) (naštěstí ještě pořád je ve hře 1 seriál co bych taky chtěla)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Borovice vložený před 14 lety

Supernatural

Re: Supernatural

…nápodobně i mně to trhá srdečko…přesto gratulace všem k dnešní nadílce z helpforenglish…Po­řád ještě jsou nějaké seriály ve hře,a když se nepoštěstí zrovna mně či Vám ostatním ,je tu možnost nakoupit na britském Amazonu za opravdu příznivé ceny,za celou sérii dáte tolik co u nás stojí jeden film na DVD…Good luck!!! :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od bidlobox vložený před 14 lety

WOW EFFECT

Wow! I really can't belive that it's true, :shock: but I WANT TO BELIEVE. 8-) I've just received by mail THE X-FILES DVD (complete first season), although I have my name-day in May and birthday in autumn. And I am not from Slovakia. :-D

Re: WOW EFFECT

Congratulations! :-)

gratulace

gratuluju všem k výhrám, bohužel pro mě, byly rozdány všechny DVD, o které jsem bojovala, takže radostná zpráva pro ostatní, dalších soubojů se už nezúčastním, takže máte větší šanci na výhru. No a já si počkám na další soutěž :-)

Gratuluji novým výhercům a můj tip je že zítra už nebude ve hře Californication, přesto jsem na něj vsadila. Pokud ve hře zůstane O.C. a 90210 tak též soutěžit nebudu a skutečným zájemcům zvýším šance.(Beverly Hills mám už dávno za sebou) Nebo bude bonus za odeslání všech 10 odpovědí? :shock:

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.