pochvala
Takové články mám na Vašem webu nejraději… muselo to dát hodně času a úsilí všechny výrazy sepsat a nebo vůbec sesbírat… je to velice poučné a myslím, že nic obdobného na českých webech nenajdeme… keep doing such a great job!!!:)))
Komentáře k článku: MUMBO-JUMBO a jiné rýmované párové výrazy
pochvala
Takové články mám na Vašem webu nejraději… muselo to dát hodně času a úsilí všechny výrazy sepsat a nebo vůbec sesbírat… je to velice poučné a myslím, že nic obdobného na českých webech nenajdeme… keep doing such a great job!!!:)))
Jé to je super bezva zpestření angliny. Dotaz trochu mimo. Pane Marku ještě budete dělat „Czenglish alert!“Bylo to moc dobrý.
Jé to je super bezva zpestření angliny. Dotaz trochu mimo. Pane Marku ještě budete dělat „Czenglish alert!“Bylo to moc dobrý.
Re:
Jistě, budu. Až zase začne semestr a uslyším další Czenglish lahůdky, určitě se o ně budu dělit prostřednictvím známých alertů.
Díky moc. Už se těším na „lahůdky“.
Itsy-bitsy
Hned se mi po tomto spojení vybavila tato vykopávka – Brian Hyland – Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini (doporučuju poslechnout
Super článek, moc se mi líbí. Pročítám si seznam, a spoustu ani neznám, takže pro mě velký přínost. Používám akorát tak okey-dokey
Itsy-bitsy
Hned se mi po tomto spojení vybavila tato vykopávka – Brian Hyland – Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini (doporučuju poslechnout
Re: Itsy-bitsy
přesně, také jsem si to hned vybavila a začla broukat
velmi se mi líbí jaké vybíráte příkladové věty: dětská rýmovačka, písnička, … Moc se těším až objevím odkud máte všechny ostatní Ty teda fakt sedí
Super clanok
Hanky-panky som ani nevedela ze ma aj iny vyznam -ja som ho zatial pocula len vo
vyzname -techtle- mechtle
Co prosím znamená „roly-poly“?
Co prosím znamená „roly-poly“?
Re:
teda vím podle slovníku, co znamená…spíš jestli se používá a kdy…
Jeste jsem si vzpomnel z Pulp Fiction na „hunny bunny“ a potom „the bee's knees“, ale nevim nakolik jsou dulezite a pouzivane
díky, opět i nové informace
Jeste jsem si vzpomnel z Pulp Fiction na „hunny bunny“ a potom „the bee's knees“, ale nevim nakolik jsou dulezite a pouzivane
Re:
Jsou samozřejmě i další, např. i názvy, písničky apod. KILL BILL, STORY NORY, HELL'S BELLS…
MUMBO-JUMBO
Moc pěkný článek. Děkuji. Zrovna minulý týden jsem v poslechu z BBC (six minute English) měla výraz MUMBO-JUMBO . Teď si to určitě zapamatuji!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.