Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné stáhnout si najednou všechnu gramatiku pro své účely. Po jednom je to docela otravné
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné stáhnout si najednou všechnu gramatiku pro své účely. Po jednom je to docela otravné
To máte vidět, jak je to otravné po jednom psát.
(dělám si jen legraci)
Stažení našich materiálů najednou neumožňujeme ani takovou možnost nezvažujeme. Časem bychom rádi vydali knihu/sborník textů, ale to opravdu až MOŽNÁ časem.
Tak tedy musím po jednom Nevadí
Dobrý den, ráda bych se zeptala, kam se poděl gramatický článek o verb patterns? Ještě nedávno jsem z něj čerpala informace a dnes ho zde nemůžu nikde objevit.
Roman se ho rozhodl předělat a opravit, je možné, že článek prozatím schoval. Pokud ještě není vydaný, určitě se brzy zase objeví.
Článek jsem po menších úpravách před chvílí opět dal na web. Děkuji za trpělivost
Nebylo by možné doplnit ke gramatice filtrování? Byla by fajn alespoň možnost filtrování dle úrovně obtížnosti a případně (články x cvičení).
S pozdravem Jindra
máme to na seznamu, zatím ale byly vždy jiné věci… počítáme ale s tím, že se filtr vrátí.
Také mi moc chybí možnost filtrovat články dle obtížnosti tak už se těším, až se vrátí
Tak v to dúfam aj ja že sa tu filter objaví čo najskôr, perfektná pomôcka na zorientovanie sa medzi článkami, za to vopred velká vďaka
Taky se přimlouvám za vrácení funkce filtru. Pomáhalo to v orientaci, jak by měl člověk pokračovat v probírání gramatiky. Díky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.