Help for English

adresát nové soukromé zprávy

Když někomu píšu novou soukromou zprávu, není ze stránky partné, kdo je adresátem (pouze v URL řádku je /messages/new/ID_a­dresáta). Není zobrazena fotka, nickname adresáta – prostě nic. Navrhuji přidat na stránku Nová zpráva “panel”, který je zobrazen např. na stránce Čtení zprávy mezi nadpisem a titulkem samotné zprávy (tedy fotku s tím žlutým proužkem).

Sice asi málokdo zapomene, na koho profilu kliknul na tlačítko Napsat soukromou zprávu, ovšem dokážu si představit, že aktivnější uživatelé třeba mohou mít rozepsáno několik zpráv najednou. A i kdyby ne, připadne mi lepší, když během formulování zprávy vidím fotku adresáta.

Určitě opravím, díky za nahlášení!

Na stránku s vytvářením příspěvku jsem přidal informaci jméno a odkaz na uživatele komu zprávu píšeme.

Nakonec jsem zvolil toto menší řešení, protože celý ten žlutý proužek s fotkou vytvářel pocit, že to píše daný uživatel. (ale třeba se jen pletu) Co si o tom myslíte?

Já myslím, že takhle je to super – úplně to stačí k přehlednosti.

Vypadá to dobře a určitě to je dostačující. Když jsem někomu psal, vždycky jsem doufal, že jsem kliknul na správného člověka. Teď už doufat nemusím :-)

Super, myslím, že můžeme uzavřít.

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.