Kde v ČR sehnat anglické časopisy

Kde sehnat anglické časopisy, u nás (Přerov) jsem v žádné z trafik na žádný cizojazyčný časopis nenarazil, a to už jsem jich “prolezl” hodně. Jediné na co jsem narazil je The Prague Post, ale 80 Kč za obyčejné noviny dávat nehodlám.

Hmm, tak to by mě taky zajímalo.
Já mám předplacený Reader's Digest. Než mi vyřídili objednávku, tak to teda chvilku trvalo (nevěděli, co s tím), pak mi nějakou dobu posílali kanadské vydání a teď už mi doufám bude chodit britské.

Nejlepší je, když v té zemi bydlí někdo, koho znáte. Já si takhle nechávám občas posílat britské noviny od jednoho známého.

Bohužel nikoho takového nemám…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ProudToBeCzech vložený před 12 lety

Bohužel nikoho takového nemám…

A co byste rád za časopisy?

Některé Aj časopisy a noviny se dají sehnat v trafikách na nádražích, stejně tak jsem viděla anglické časopisy v Tescu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ProudToBeCzech vložený před 12 lety

Kde sehnat anglické časopisy, u nás (Přerov) jsem v žádné z trafik na žádný cizojazyčný časopis nenarazil, a to už jsem jich “prolezl” hodně. Jediné na co jsem narazil je The Prague Post, ale 80 Kč za obyčejné noviny dávat nehodlám.

Časopisy k objednání domů poštou:

Aspoň něco, kde si předplatíte a chodí vám to domů. Ve velkých městech jsou noviny i časopisy, ale stojí to ranec. Zkuste hledat online verze.

Pokud máte čtečku či jiné “chytré” zařízení, z Amazonu (v případěže máte Kindle) se dá objednat čtečková verze novin, docela slušný výběr.

Pokud byste měl stále ještě zájem, mohu nabídnout tři kompletní ročníky National Geographic 2000 – 2003 v angličtině.

Mám podobný problém. Chtěl bych si kupovat či předplatit (papírový) anglický počítačový časopis podobný časopisu Computer, který odebírám teď, jenže nejenže jsem nenašel místo, kde by v Praze něco takového prodávali, ale nenašel jsem ani na internetu žádný podobný anglický časopis. Kdybyste někdo o něčem věděli, budu rád. 

Podívejte se třeba sem nebo sem.

V Praze se sice dají sehnat anglické časopisy třeba v Luxoru, ale jsou poslední dobou strašně předražené…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 11 lety

Podívejte se třeba sem nebo sem.

V Praze se sice dají sehnat anglické časopisy třeba v Luxoru, ale jsou poslední dobou strašně předražené…

Moc děkuji, Romane!

Tak jsem našel několik ucházející titulů, cena kolem £30–40 za rok. To ovšem platí pro UK. Pro ostatní země Evropy je to kolem £100, což je neúnosné. 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 11 lety

Tak jsem našel několik ucházející titulů, cena kolem £30–40 za rok. To ovšem platí pro UK. Pro ostatní země Evropy je to kolem £100, což je neúnosné. 

Ano, ale záleží od titulu. Do zahraničí je to určitě vždy mnohem dražší, ale najdete i levnější tituly než 100 liber.

Nicméně pokud byste to chtěl pravidelně kupovat u nás na stánku, tak vás to přijde často ještě víc než těch 100 liber…

Ale pokud jste čekal, že cena pro UK a ČR bude stejná, tak to jsem vám mohl hned napsat, že to fakt nehrozí 

No a co třeba tablet verzi nějakého časopisu? Já sice čtení novin a knih na tabletech a čtečkách nemusím, ale třeba vám to nebude vadit a tam se pohybují ceny docela jinak…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 11 lety

Ano, ale záleží od titulu. Do zahraničí je to určitě vždy mnohem dražší, ale najdete i levnější tituly než 100 liber.

Nicméně pokud byste to chtěl pravidelně kupovat u nás na stánku, tak vás to přijde často ještě víc než těch 100 liber…

Ale pokud jste čekal, že cena pro UK a ČR bude stejná, tak to jsem vám mohl hned napsat, že to fakt nehrozí 

No a co třeba tablet verzi nějakého časopisu? Já sice čtení novin a knih na tabletech a čtečkách nemusím, ale třeba vám to nebude vadit a tam se pohybují ceny docela jinak…

To mne také napadlo, ale já bohužel tablet nemám a nechce se mi ho kupovat jen kvůli časopisu.
Asi budu muset zůstat u čtení online článků. 

P.S.: Nečekal jsem stejnou cenu UK x CR, ale že budou chtít £6 za poštovné každého čísla mne nenapadlo.
Určitě existují i levnější časopisy, ale ty, které mi přišly dobré, jsou všechny drahé tak, jak jsem psal.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.