Help for English

Komerční stránky na zlepšení angličtiny

 

Máte někdo zkušenosti s nějakými placenýma stránkama na výuku anglčtiny? Nejlepší bezplatné stránky jsou samozřejmě Help For English :)
Hledal jsem na netu další zajímavé stránky a našel jsem nějaké zajímavé weby. Jestli je někdo neznáte, dejte vědět vaše zkušenosti.

www.effortlessenglishclub.com – Tohle vypadá velmi zajímavě. 120 lekcí v MP3. Slibují výrazné zlepšení hlavně speakingu bez biflování gramatiky a slovíček.

www.speechinaction.com – Další zajímavá nabídka. Hlavně mě zaujalo to jejich moto „Speak like a native speaker – understand fast speech“ :-D Mají speciální lekce na porozumění anglickému a americkému akcentu. To bych potřeboval, jsem v Anglii a mám dost problém rozumět. :(

www.languagelab.com – Tohle jsem našel náhodou, protože to má stejný název jako LanguageLab od HFE. :-D Výuka probíhá ve virtuálním prostředí SecondLife, což je vlastně virtuální svět, kde může dělat skoro vše co v reálném světě :) – navštěvovat různé místa, bavit se s dalšíma lidma… Vyučující jsou rodilí mluvčí z Velké Británie a
USA.

http://www.englishuniversy.cz-bezplatná ukázka lekce,ale je to zaměřeno hlavně na gramatiku a je to jako doplněk kurzu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.