Help for English

Jaký kurs CAE navštěvujete a jste spokojeni?

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Vaši obecnou zkušenost s kursy CAE a vyučujícími včetně metodiky. Osobně jsme se snažila si zmapovat situaci a nakonec se zapsala na SJS v Praze nicméně z lektorů jsem nakonec na kursu CAE nadšená moc nebyla. Zkuila jsem dva. Jednalo se o rodilé mluvčí,kteří jsou sice fajnn na konverzaci ale co se týka např. vysvětlování pokročilé gramatiky nebo i metodiky obecně tak mi to přišlo horší než mít zkušeného českého pedagoga. Jednou se nám stalo, že jsme měli zástup s českou lektorkou a ta hodina měla uplně jiný švih a spád. Zkoušela jsem se dotazovat i vedoucího oddělení, ale ten mi sdělil, že je žádoucí aby tuto úroveň učil rodilí mluvčí, což má sice svoji logiku nicméně naše americká lektorka půlku času hovořila od tématu. Ráda bych se opět vrátila do kursu,ale tentokrát už bych si přála aby to mělo konečně nějakou úroveň. Díky za Vaše postřehy a doporučení.

Nenavštěvovala jsem kurz CAE, ale přípravný na FCE, nicméně velmi dobrou zkušenost mám s katedrou jazyků v Ústavu pro jazyk český Akademie věd ČR (viz http://www.langdpt.cas.cz/index.html)
Měla jsem dobré reference už předtím, než jsem se na kurz přihlásila a úroveň je velmi dobrá. Kurzy navštěvují hlavně pracovníci Akademie věd nebo studenti a doktorandi, ale je to i pro veřejnost.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.