Help for English

Jakou mam uroven?

Zdravim, potrebuji certifikat, ktery overi me znalosti aj, ale nejak se nemohu dobadat,ktery. Zjednodusene – chci nekam prijit udelat test, pohovor apod. a vysledek bude certifikat s dosazenou urovni. Diky za rady a omlouvam se zdali to uz nekde bylo zmineno.

Dobrý den, nevím odkud jste, ale např. v Ostravském Britském Centru si můžete udělat počítačový test, který zhodnotí vaši úroveň a potom si můžete zkusit udělat certifikát nanečisto, abyste věděla, jak na tom jste a kde ještě máte mezery.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucy12 vložený před 11 lety

Dobrý den, nevím odkud jste, ale např. v Ostravském Britském Centru si můžete udělat počítačový test, který zhodnotí vaši úroveň a potom si můžete zkusit udělat certifikát nanečisto, abyste věděla, jak na tom jste a kde ještě máte mezery.

Dekuji za radu. Momentalne jsem se prestehovala do NYC. Ale v zari jedu do Prahy a rada bych si overila svoji uroven a nasledne pokroky. Myslela jsem, ze existuje oficialni zkouska, ktera vam urci vasi uroven? Udelala jsem si cca. 15 internetovych testu a pohybovala jsem se mezi B1 az C1, coz mi prijde velke rozmezi. Rada bych zjistila jak na tom jsem a mela na to papir, ale rikam si, zkusit C1 a neudelat nebo jit do B1 a mit jistotu, proto jsem chtela nejakou zkousku kde me nevyhodi, ale urci mi uroven. Protoze testy na netu jsou fajn, ale myslim, ze z par otazek se toho moc o urovni nedozvite.

O takové oficiální zkoušce nevím, ale zkuste si tedy udělat nanečisto úrovně B2 i C1 a uvidíte. Testy na netu jsou jenom orientační

Chcete zkoušku na ověření znalostí dělat v ČR nebo v USA? A výsledek zkoušky bude jen pro vás nebo ho budete chtít ukazovat případným americkým zaměstnavatelům, že vaše angličtina je pro danou práci dostatečná?

http://www.helpforenglish.cz/…ce-o-zkousce

Tady máte z čeho vybírat, jsou tam zkoušky od úrovně A2 do C2.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.