Překládání

Ahoj! Chcete si zlepšit překládání článků? Web PS Vita Magazín trápí slabší počet článků a pomoc by se hodila.

Co z toho můžete mít? Jednak si procvičíte své překladatelské schopnosti a jednak můžete získat jednu z mnoha cen (viz Získej Odměnu v pravém sloupci) – anebo pokud nebudete chtít, můžete ty překlady poslat mě, budu Vám vděčný :D

Pokud o to máte zájem, zaregistrujte se zde a dejte mi vědět (Johny Hiawa). Pro všechny redaktory sem zřídil jednoduchý systém, kde se můžeme domlouvat ohledně novinek. A také je to dobré pro nováčky :)

Pokud tedy chcete, přidejte se :) Za Vaši pomoc budeme rádi :)

PS: Nejsem člen redakce webu ani web nevlastním. Jen si říkám, proč nepomoct oběma stranám :)

Zdravím, podělím se o osobní zkušenost s překlady AJ. Obecně mají překladatelé krom agentur (a ty také né všechny), nízkou informační hodnotu a kvalitu svého webu. Hledat v těchto nekonzistentních webech je peklo. Co se mi osvědčilo je hledat na Registru překladatelů, na netu jsem nenašel tak velkou databázi s poměrně kvalitními a konzistentními prezentacemi jednotlivců. Mrkněte třeba na agličtináře zde: http://www.tlumoceni-preklady.cz/…na/preklady/

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.