Dobrý den všem!
Funguje Vám vyhledávač? Mám s ním od včerejšího dne problémy a po zadání do vyhledávače se neděje nic, žádné heslo nenalezeno. Má někdo stejný problém, nebo mám hledat chybu ve svém počítači, vyhledávači?
Děkuji a pěkný den, K.
Dobrý den všem!
Funguje Vám vyhledávač? Mám s ním od včerejšího dne problémy a po zadání do vyhledávače se neděje nic, žádné heslo nenalezeno. Má někdo stejný problém, nebo mám hledat chybu ve svém počítači, vyhledávači?
Děkuji a pěkný den, K.
Ahoj, mám stejný problém a měl jsem ho i nedávno
Ahoj, mám stejný problém a měl jsem ho i nedávno
Ahoj, děkuju moc za odpověď! Mám tedy vyčkat, než bude fungovat?
Ahoj, děkuju moc za odpověď! Mám tedy vyčkat, než bude fungovat?
Ano, ten kdo to má na starosti si to určitě přečte a opraví to
Tož dobré den, páni programátoři. je to vyhledávání jakési po…té . . .hópnite na to, nech sa to hýbe. pěkně vám děkuju mafiz
Dobrý dne,
omlouvám se za způsobené komplikace.
Vyhledávání běží jako samostatná služba na hostingu. Během dne pravděpodoně spadla. Bohužel ji nemohu nahodit přímo, ale musím o opětovné spuštění požádat.
Situaci s hostingem řešíme, zdá se, že právě vyhledávání je poslední dny přetížené, nadále to sledujeme. Děkuji za pochopení.
Dobrý dne,
omlouvám se za způsobené komplikace.
Vyhledávání běží jako samostatná služba na hostingu. Během dne pravděpodoně spadla. Bohužel ji nemohu nahodit přímo, ale musím o opětovné spuštění požádat.
Situaci s hostingem řešíme, zdá se, že právě vyhledávání je poslední dny přetížené, nadále to sledujeme. Děkuji za pochopení.
Halt máte asi tak fajn stránky, že návštěvnost stoupá
Bohužel zase nefunguje vyhledávání
Nyní se zdá, že funguje bez problémů…
Mně teda nefunguje – IE 11.
Zobrazuje Vám nějakou hlášku?
Vůbec žádná hláška, prostě ať tam zadám jakékoliv slovo, výsledkem je nic u každé kategorie (ty tam jsou).
Vyhľadávanie cez IE 10 funguje.
Omlouvám se, došlo mi, proč jsem tam nic nenašla. Chtěla jsem zjistit, jestli tu není nějaký článek na “then”, protože se to často vyskytuje v různých významech (hlavně v hovorové řeči). Vyhledávač nic nenašel a tak mne nenapadlo nic “chytřejšího” než zadat tam AND. No a teď jsem si vzpomněla, že to prostě ty nejčastější slova z rozumných důvodů nevyhledává. Takže jo, vyhledavač mi funguje.
Omlouvám se, došlo mi, proč jsem tam nic nenašla. Chtěla jsem zjistit, jestli tu není nějaký článek na “then”, protože se to často vyskytuje v různých významech (hlavně v hovorové řeči). Vyhledávač nic nenašel a tak mne nenapadlo nic “chytřejšího” než zadat tam AND. No a teď jsem si vzpomněla, že to prostě ty nejčastější slova z rozumných důvodů nevyhledává. Takže jo, vyhledavač mi funguje.
Dobrý den,
děkuji za zaslání zprávy. Technologie, kterou používáme k vyhledávání má v sobě zabudované tzv. “stop words”, jedná se o velice krátká anglická slovíčka, která při vyhledávání ignoruje.
Abych byl přesný, tak tato slovíčka ignoruje při vytváření indexu – aby mohlo vyhledávání fungovat, musí se každý text “zaindexovat” – to znamená, že vyhledávacímu stroji podáme text, on si ho prohlédne a zapamatuje si, co je dle něj důležité. Díky tomu nevyhledává přímo v daném textu, ale v tom, co si o textu zapamatoval. To je velice přínosné, protože právě díky tomuto postupu je možné vyhledávat rychle a relativně relevantně.
Bohužel při vytváření indexu program ignoruje některá častá slova například “to”, “I”, “has”, “the”, “be”, “or”, které člověk běžně nehledá. Tato slova lze nastavit, bohužel vyhledávač tvrdohlavě toto nastavení ignoruje.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.