Help for English

Nelze dokoncit objednavku predplatneho

Zdravim, pokousim se dokoncit objednavku predplatneho, ale po kliknuti na jakoukoliv moznost (Zaplatit kartou nebo Dalsi zpusoby platby) mi to vyhodi hlasku

*Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500*

zkousel jsem Firefox i Explorer, bez vysledku diky

Omlouváme se. Je možné, že šlo o nějaký krátkodobý výpadek. Teď to zkouším, a zdá se, že vše funguje. Můžete to prosím vyzkoušet znovu?

Dobrý den,

děkujeme za zaslání dotazu.

Domnívám se, že problém vznikl nevyplněním e-mailu. Můžete prosím vyplnit svůj e-mail – na HelpForEnglish/Nas­tavení/Zobrazit Nastavení, děkuji.

V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte.

S pozdravem Petr Hudík

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 11 lety

Dobrý den,

děkujeme za zaslání dotazu.

Domnívám se, že problém vznikl nevyplněním e-mailu. Můžete prosím vyplnit svůj e-mail – na HelpForEnglish/Nas­tavení/Zobrazit Nastavení, děkuji.

V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte.

S pozdravem Petr Hudík

Ano, uz to funguje. Bylo to opravdu tim nevyplnenym e-mailem v sekci Nastaveni > Nastaveni stranek.

diky

Děkuji za odpověď. V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.