Help for English

Help for English nekdy nefunkcni?

V posledni dobe se mi stava ze se na tento web nekdy „nemohu dostat“, tedy se mi v prohlizeci nenacte. Je to chyba pouze na mem prijimaci nebo celite tomu stejnemu jevu?

Mě se akorát nedávno stalo, že se mi na určitých stránkách nenačítalo CSS, tzn vzhled stránek.

Já nezaznamenal žádné problémy… FF3

To je divne, me se opravdu posledni dobou stava ze mi to napise, ze stranky jsou nedostupne…

To může být i připojením (O2 obzvláště).

A co pripojeni Virgin? :-). No napr. dneska odpoledne cca. 17:00 mi tyto stranky nefungovaly. Vy jste se sem dostali bez problemu?

Já jsem na HFE každou chvíli a nemám žádný problém. Připojení mám od E-consulting.

Já jsem tu cca neustále, a žádné výpadky jsem nezaznamenal. Ani na stránkách našeho poskytovatele hostingu nejsou žádné informace o výpadcích. Asi to bude skutečně v připojení.

S UPC mi to tu běží bláhově :-D

Já tu trávím léto a problémy nemám :-)

Diky za reakce, aspon tedy vim, ze ta chyba bude skutecne u me. Ale je to divne, protoze mi vsechny ostatni weby funguji

Jim_cz:
možná chyba v nějakém firewallu. Zkus ho příště třeba zkusit vypnout, pokud ho používáš. Zkus to taky v jiném prohlížeči. Nebo zavolej providerovi a zeptej se ho na to.

Tak vcera vecer jsem se sem opet nemohl dostat. (Vsechny ostatni weby bez problemu). Zkousel jsem si tu trasu nechat otestovat a toto je vysledek:

http://img180.imageshack.us/my.php?…

Je nekdo z vas zkusenejsi v teto problematice a vysvetli mi o co jde? Zda se, ze ten problem je u samotneho hostitele techto stranek, alespon tak hadam podle tech obrazku… :shock:

Dnes jsem jeste pro srovnani to zkusil znovu (stranky jiz byly funkcni):

http://img413.imageshack.us/my.php?…

Je mi divne, ze ta trasa neni stejna jako vcera :?:

Že by tě (podle obrázku) blokoval firewall? :-D
Ale taky koukám, že na cestě něco habruje na více adresách ještě před doražením požadavku na server (ty tečky polo-oranžové a polo-zelené).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.