Help for English

Zobrazeni gramatiky podle urovne

Dobry den. Posledni dobou nefunguje zobrazeni gramatiky podle urovne. Zobrazi se mix vsech urovni.

Já myslim, že se to nějak upravovalo, takže to teď ukazuje o články o jednu úroveň vyšší a o jednu nižší. (např. když zadáte ELEMENTARY tak se ukáže i STARTER a PRE-INTERMEDIATE)

Já si zadal intermediate a vidím startery :-D

Kde přesně to nefunguje? Já to zkouším a jde mi to normálně, tedy +/- jedna úroveň.

No možná ani nevím, jak to má fungovat, třeba to dělám zle :-D

Tak napiš, jak to děláš, abychom poznali, zda se opravdu jedná o chybu a nebo ti potvrdili, že to skutečně děláš špatně.

Normálně si najedu na Zobrazit profil, dá „Změnit text pro návštěvníky“, úroveň nastavím na intermediate, dám uložit. A pak kamkoliv se podívám (úvodní strana, gramatika…) tak se tam vždy objeví třeba i starter, elementary… Ale mě to nějak extra nevadí, třeba u té gramatiky. Tam se mi jiné úrovně (než ± 1) objeví max. 3× na straně, zbytek je většinou pre – upper.

Aha, tak to na to jdeš špatně. To je text pro návštěvníky, když chceš, aby návštěvník tvého profilu věděl, jak na tom jsi.

Pro filtrování testů dle úrovně si musíš v záhlaví stránky s testy nastavit, jaké testy chceš.

Díky! :-)

Mne slo spis o to, ze pokud v hlavnim menu vyberu gramatika, uroven si nastavim na intermediate, tak se mi zobrazi navic i pre-inter. a upper. intermediate.

Tak to je správně. Pokud jste INTERMEDIATE, domníváme se, že jsou pro vás určeny i úrovně o jednu větší a jednu menší. Ty úrovně jsou pouze orientační a nelze říct, že by pro každého byla pouze přesně jedna jediná úroveň.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.