Help for English

Počet vyhodnocených testů

Dobrý den, dnes jsem se zaregistroval na tuto stránku, kterou již dlouho znám a musím podotknout, že je skvělá. Jakmile jsem se zaregistroval, ihned jsem začal s vyplňováním testů. Poté jsem se podíval na svůj profil a spatřil jsem: ‘Počet vyhodnocených testů: 0’, i přesto že jsem jich už vyplnil několik. Musím počkat na nějaké ověření webové stránky nebo potvrzení nebo je to chyba? Díky za odpověď. Přeji hezký zbytek dne.

Tomáš Martiník

Dobrý dne,

děkuji za zaslání dotazu. Rozhodně se nejedná o očekávané chování, testy by se měly zapsat ihned.

Nezobrazila se při vyplnění testu nějaká chybová zpráva? byl jste v okamžiku vyplnění testu přihlášený?

Ještě je možnost, že daný test se do testů nezapočítává – o jaký testík se jednalo?

S pozdravem
Petr Hudík

Dobrý den,

šlo o test How can I get to the zoo-http://www.hel­pforenglish.cz/ar­ticle/20060814­03-how-do-i-get-to-the-zoo-mistni-predlozky

Přihlášen jsem určitě byl, ihned jsem to zkontroloval.

S úctou Tomáš Martiník

Dobrý den, děkuji za odpověď, vyplnil jste tento test celý?

Pokud se nepletu, tak je zde podmínka, že pokud není test vyplněný, tak se neuloží. O tom, zda se test ukládá informuje uživatele zpráva “Vaše vyhodnocení nebylo přidáno do statistiky ostatních uživatelů.” Takové hodnocení se nepřidává ani do Vaší statistiky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.