Help for English

Dotazy na funkce EM

Dobré ráno. Zakládám nové vlákno, aby se snáze hledalo…

Chtěla bych se zeptat:

1. Pokud se naučím nějaký okruh slovíček, mohu si k němu vygenerovat cvičení, abych si daná slovíčka vyzkoušela ve větách?
  2. Má program někde vyhledávání? Pokud chci např. pouze testy na předpřítomný čas, musím projít seznam všech testů, nebo si je mohu vyhledat přímo?

Předem děkuji.

Dobrý den,

děkuji za dotazy i založení nového vlákna.

1. Slovíčka z okruhu slovíček si můžete vyzkoušet ve větách, pokud si zobrazíte výpis okruhů slovní zásoby, přejdete na detail okruhu pomocí ikonky lupy a u tlačítka Vyzkoušet rozkliknete šipku, a z nabídky vyberete “Vyzkoušet ve větách”. Tato položka se u okruhu nezobrazí, pokud je tam daný okruh nemá dostatek příkladových vět.
  2. Bohužel vyhledávání nemáme, tuto funkci plánujeme.

K druhé otázce:
Gramatika ⇒ testové otázky: zde je seznam který prohledáte pomocí „Ctrl +f“
Pro předpřítomný čas mi to našlo 39 + 29 vět (na zkoušení se z nich vygeneruje vždy jen 10).
Pokud to chápu dobře v seznamu výše je VŠE, co najdete v ostatních dvou možnostech gramatiky:
„Gramatika ⇒ výběr testu“ a
„Gramatika ⇒ gramatický gril“

Dobrý den, já bych rád rychle doplnil svou vlastní lekci o dalších 100 slovíček. Existuje nějaké řešení, kterým bych to mohl udělat? Například pomocí Excelu?

Děkuji

Z excelu si můžete slovíčka importovat (z formátu csv). Nejde ale slova takto přidat k již existující lekci. Mohl byste si ale stávající lekci pomocí copy/paste vložit do excelu, upravit ji, aby tam byla je slova anglicky-česky, a k tomu přidat tu novou stovku, a to celé potom jako csv importovat jako novou lekci.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martin Urbanec vložený před 11 lety

Dobrý den, já bych rád rychle doplnil svou vlastní lekci o dalších 100 slovíček. Existuje nějaké řešení, kterým bych to mohl udělat? Například pomocí Excelu?

Děkuji

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.