Help for English

Jazykovky v Brně

Ahoj! Nemá někdo z Vás zkušenost(i) s jazykokami v Brně? Myslím tím, který patří mezi ty „top“ – tzn. kvalitní výuka apod.?

Nepustilova nebo Jílkova. Můžu rozhodně doporučit.

a co třeba jazyková škola ILC Brno? Slyšel jsem na ní docela pozitivní ohlasy

Já studoval na Křence ve škole Eurolingua a ta mně jako náročného studenta uchvátila. Kurz pro First certificate byl veden čechem a speaking a listening angličanem. Výuka probíhala bez problému a za dobrou cenu.

ahoj, taky přemýšlím, kam v Brně na angličtinu, ráda bych si udělala během 1 roku FCE, uvažovala jsem právě nad Eurolinguou…ale ještě jsem se nerozhodla, zatím sbírám informace..

Ahoj, nám letité dobré zkušenosti s JŠ v Brně s právem státní jazykové zkoušky na Kotlářské. Vysokou úroveň mají zejména kurzy, které připravují ke státnici (často pod vedením p. Chalupové). Metody výuky jsou spíš tradiční. Nevýhodou však bývá někdy velký počet studentů ve skupině.

Jediná jazyková škola v Brně o které já trošičku slyšel je „Tutor“. Nechci ji však doporučovat, protože o ní nic moc nevím. Máte li ale tady někdo zkušenosti s tímto soukromým podnikem, já jsem ‚ALL EARS‘(nesmírně zvědavý). :?

rok jsem studovala na perfect english na sumavske a bylo to skvele,vyuka formou zabavy i s rodilymi mluvcimi.a diky nim mam certifikat:)

Dobrá jazykovka je Aspena už tam chodim druhej rok a je to tam fakt dobrý.

Ahoj, také prosím o radu. Váhám mezi 2 jazykovkami v Brně: ILC a BRNO ENGLISH CENTRE. Kdo máte s nimi zkušenosti, prosím poraďte. Dík.

Já jsem spokojená s Perfekt english. S ostatními nemám zkušenost. Ale doporučuji jazykovky obejít. A třeba se i poptat na vzorovou hodinu. Jestli si můžete vybrat jiný kurz, kdyby Vám zvolený nevyhovoval, apod. Někde se Vám může stát, že nové studenty neberou (bohužel už nevím, v které jazykovce to bylo)

Ahoj, pokud se jedná o jazykovky, mám moc dobré zkušenosti s Nepustilovou jazykovou školou. Myslím, že ta jejich metoda rozhodně stojí za vyzkoušení, zvlášť pro lidi, kterým výuka v klasických jazykovkách, kde Vám vlastně jen něco vyloží a Vy se to pak šprtáte doma a tápete, nesedí. Já chodím na angličtinu, u které si cením mimo jiné i toho, že se tam střídají lektoři. Vyučují tím pádem lidi upřednostňující různou výslovnost, což je super a velká výhoda. Jejich stránky: http://www.njs.cz/

JS P.A.R.K, ILC a BRNO ENGLISH CENTRE. 3 Nej.

ahoj děcka prosím máte někdo zkušenosti s jazykovou školou AMIGAS v Brně ? sídlí na Moravském náměstí :-) jelikož nejsem z Brna nemohu se rozhodnout která by pro mě jako né moc dobrého angličtináře byla vhodná :-D moc díky za vaše rady

Dobrý den,

Nemáte někdo zkušenosti s jazykovou školou Amigas v Brně?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.