Tu trojku máte špatně. Má to být naopak, bych řekl.
Komentáře k článku: Quiz: Poznejte výslovnost (1)
Ne, je to v pořádku. Jen to říká pomalu, ale rozhodně neříká quiet.
Perfektní testík. Jen u té dvojice “worm” a “warm” jsem si tedy opravud nebyl jistý. I když jsem pak zpětně poslouchal ty výslovnosti, tak mi přišel ten rozdíl minimální. Asi nemám tak naposloucháno.
Naprosto skvělé – přesně věci, v kterých chybují i pokročilejší z mých studentů a někteří mi nevěří, když je opravuji.
Tak mala som pár chybičiek, ale aspoň si ich naštudujem. A potešilo ma, že som mala napriek tomu aj veľa správnych odpovedí.
Opäť super zábavný testík, jednoduchý, praktický a pritom vysoko poučný, celý Roman… super, vďaka, viac takých
Tak mala som pár chybičiek, ale aspoň si ich naštudujem. A potešilo ma, že som mala napriek tomu aj veľa správnych odpovedí.
Opäť super zábavný testík, jednoduchý, praktický a pritom vysoko poučný, celý Roman… super, vďaka, viac takých
Děkuji, ale k tomuto testíku mě inspiroval Marek, protože před lety pustil do světa něco podobného v článku Výslovnost /v/ a /w/ a já si toho všiml až teď.
Sice se tam věnoval jen rozdílu mezi V a W, ale mě se to zalíbilo, tak jsem to rozšířil na písmena A-Z
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.