Dobrý den, budete prosím pokračovat v dalších dílech Business English? Děkuji za odpověď. PS. stránky, články, učivo atd. máte super!
Dobrý den, budete prosím pokračovat v dalších dílech Business English? Děkuji za odpověď. PS. stránky, články, učivo atd. máte super!
Dobrý den, je to určitě v plánu, ale bohužel nestíháme…
V nejbližších měsících to ale asi nebude. Moc se omlouváme.
Dobrý den, je to určitě v plánu, ale bohužel nestíháme…
V nejbližších měsících to ale asi nebude. Moc se omlouváme.
Jé to je škoda, od vás se nám ta business eng. tak skvěle učila…:-)
Business English, Business English (pokus o skandovani) Fakt, Romane, tvoje BE je super.
BE, BE,BE! Please! Dnes velice žádaná zaměstnavateli. Zkuste to ještě zvážit Mám to komplet vytištěné a zpracované a těšila jsem se na pokračování …
Jojo, já vím. Myslím na to často, že jsem v BB dlouho nic nevydal, ale prostě musí mě políbit ta správná múza
Slibuji, že se na sebou zamyslím
Jojo, já vím. Myslím na to často, že jsem v BB dlouho nic nevydal, ale prostě musí mě políbit ta správná múza
Máte tu někdo známosti mezi múzami?
Pomohlo to? Taky se přidávám k prosícím o pokračování BE… a zároveň děkuji za to, co už tady je
Byla některá z nich ta správná?
Tak bohužel, zatím nic…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.