Help for English

Nefunkční přihlášení

Ahoj,

prosím nejde se mi přihlásit na můj normální účet tady, tak jsem se musel registrovat znova abych to tu mohl napsat.

Normálně se přihlašuju přes FACEBOOK – ale vždy mi naskočí bílá stránka (po kliknutí na ikonku) a tam červená stopka s textem parametr ap něco is required.

Mám Ubuntu 14.04, prohlížeč Mozilla Firefox, zkoušel jsem i přes GChrome ale stejný výsledek.

pozn. když dám přihlásit se přes facebook v diskuzním fóru, jen mě to posune na začátek stránky a v adresním řádku se připíše křížek jinak nic.

Díky za případné vyřešení
Jakub Ryba (Alf :-D)

The parameter app_id is required… to je ale neřád! :-D

Děkuji za nahlášení problému a omlouvám se za způsobené komplikace. Na přihlášení pomocí FB pracuji.

Pokud se potřebujete přihlásit pod stejným účtem, můžete využít funkci Zaslat heslo. Tímto způsobem by mělo být možné vytvořit nové heslo i pro účet registrovaný přes FB.

Když dám zaslat heslo, objeví se mi vyplnění přihlašovacího jména a emailu – tam zadám Jakub Ryba a svůj email na který jsem registrovaný na FB. Nevím co jiného tam napsat :-D každopádně se zobrazí Uživatele se nepodařilo najít. Zadali jste při registraci stejný e-mail? napsali jste správně přezdívku?

Rád bych používal starý účet kvůli historii (testy a příspěvky ve fóru které jde jinak zpětně těžko dohledat..)

Díky Kuba

Pokusil jsem se Vám na mail zaslat odkaz pro obnovení hesla. Součástí e-mailu by mělo být i přezdívka se kterou se pak můžete přihlásit.

Na odstranění problému pracuji, bohužel celá situace je zřejmě komplikovanější. Prosím o trpělivost.

:-D na mailu nic nemám, ale je to patrně mou vinou, protože mi ho seznam kvůli nepoužívání pozastavil jsem zjistil, tak prosím jestli byste to neudělal ještě jednou, díky :-D (normálně používám gmail, na ten seznam se jen všude registruju)

take your time, já umím maximálně počítač zapnout a vypnout :-D

Můžete přihlášení prosím vyzkoušet? děkuji.

Na problému stále pracuji, je nutné ještě vyřešit několik drobností, ale nyní by mělo být možné se přihlásit.

Jo jde to. Ještěže tak bo už jsem zase zapomněl heslo. :-D :-D :-D

Ještěže to tu máte, stránky bez propojení s FB jsou na hrocha.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jakub Ryba vložený před 10 lety

Jo jde to. Ještěže tak bo už jsem zase zapomněl heslo. :-D :-D :-D

Ještěže to tu máte, stránky bez propojení s FB jsou na hrocha.

:-) děkuji za odpověď.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.