Hezký Dlouho tu myslím nebyl aprílový článek
Komentáře k článku: Nová jazyková škola: English Companion
Hezký Dlouho tu myslím nebyl aprílový článek
Počkejte, teď se Vám zahltí emailová schránka
Prajem vám krásny 1. apríl.
Zase jste me dostali!
Já bych ocenil zejména variantu “Dog walker's club”, obzvláště pak doušku “Lekci lze za menší příplatek kombinovat i s krytím”
Já bych brala výuku “se vším všudy”, zvlášť, kdyby byl šikovný lektor.
Já bych brala výuku “se vším všudy”, zvlášť, kdyby byl šikovný lektor.
Ano, mělo to být v sekci ‘pro starší 18ti let’ Ale bál jsem se, abychom to nepřehnali.
Nabídka je téměř dokonalá a dovedu si představit i její realizaci. Co nevím je, kdo by mohl být schopen takovéto lekce zaplatit a jak často by si je mohl dovolit .
On ten nápad není úplně trhlej. Lektor vykrývající nevyužitý čas by se šiknul. Třeba si dokážu představit konverzační lekce přes telefon při nudných služebních cestách autem
No tak to jsem dnes naletěla – zatím mne nikdo jiný ještě aprílem nevyvedl, takže jsem ještě nebyla ostražitá Gratuluju, dobrý gól
Díky, super. Někde u pejskařů mi to konečně “zapnulo”. Hned jsem přelistovala na datum článku…
Supr apríl, dík za úsměv na mý tváři!
Doufám, že bude vyhodnocení počtu přišlých objednávek.
Je mi líto, že to není pravda
já na to teda naletěl, sice jsem to četl zběžně a né celé, ale už mě u toho napadaly otázky jako – kolik procent celkové částky bude lektor platit v restauraci
btw: Cross-Generation Phone Chat není vůbec špatný nápad, jen by to asi bylo lepší bezplatně, obě strany by z toho mohly mít prospěch ;)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.