Help for English

Jazykovka nebo zahraničí?

 

Ahoj, příští rok v květnu dělám příjmačky na VŠ (AJ). Do té doby se potřebuju co nejefektivněji připravit (z úrovně B2 na C1). Please poraďte mi, jestli mám jít na jazykovku v ČR nebo radši vycestovat do zahraničí (au-pair atd.)? Je to pro mě hodně důležitý.

Ahoj

No pokud máš příležitost a peníze vycestovat do zahraničí, tak to určitě doporučuji. Výhodou je, že jsi obklopen angličtinou 24/7 a mnohem rychleji to jde do hlavy. Dále je ale důležité to nějak spojit s učením se jazyka. Ať už pojedeš za prací, nebo jako au-pair, bylo by dobré najít si nějakou tamější školu a studovat alespoň pár hodin denně.

jednoznačně zahraničí … škola už sice nebude pro občany EU zadarmo, ale dá se to zvládnout .. rodina Ti určitě něco přispěje .. a srovnávat jakoukoliv jazykovku v ČR s pobytem v UK je nesmyslné .. tam ta efektivita studia narůstá i kdybys do školy nechodila a připravovala se doma sama. takže vycestuj a hodně štěstí :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.