Help for English

Francouzština - Pomoc

 

Chci se zeptat jestli neznáte nějaký web, který by mi pomohl s Francouzštinou. Jsem začátečník a ať hledám jak hledám, nemůžu nic najít. Budu moc vděčná za jakékoli tipy :-)

Já znám třeba toto: http://www.bonjourdefrance.com

Výše zmiňovaný web je sice fajn, ale jelikož jste začátečník, tak nevím, zda vám k něčemu bude. Francouzština není nejjednodušší jazyk. Pokud vím, tak český web na způsob Help for English neexistuje.

Pokud se opravdu chcete naučit francouzsky (aspoň základy), choďte do kurzu či k soukromému lektorovi, kde/který vás naučí (nebo by měli naučit) správnou výslovnost a základy, které jsou prostě těžké. Nevím, odkud jste, tak nedokážu doporučit jazykovku nebo klub.

Když do kurzu nechcete, můžete zkusit BBC French: http://www.bbc.co.uk/…ch/mafrance/ – jsou tam videa pro začátečníky – v kombinaci s učebnicí francouzštiny v češtině (třeba Francouzština pro samouky od LEDA není špatná).

Bonne chance!

Co psal Matěj je ovšem také placený kurs, pokud se nepletu (patří pod Babbel).
Mně lidé hodně doporučují https://www.duolingo.com/…rench-Online
(je to ale v angličtině)

Já jen rychle napsal, co mě napadlo. Každopádně na francouzštinu také doporučuji nějaký kurz s lektorem (hlavně kvůli výslovnosti).

Jinak doporučuji nějakou učebnici pro samouky a poslouchat videa a nahrávky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.