Help for English

Co koupit?

 

dobry den,
mám dotaz.
Je možné že už se to zde i řešilo tak se moc omlouvám. Zajímalo by mě které knihy, slovníky, software si mám pořídit jako naprostý začátečník. Zdurazňuji že jsem začátečník a neumím ještě ani uplne zaklady.
Budu rad když mi to zde napíšete. Četl jsem i o ruznych obrazkovych nebo vykladovych slovnicich ale nevim co vybrat abych neutratil penize za něco co je na nic.

Zkuste náš online kurz Angličtina pro začátečníky, příjde vás to levněji (je zcela zdarma) a až s námi projdete naprosté základy, budete si moct pořídit už daleko větší spektrum materiálů.

Tak jasně s tim začínam sice pomalu ale jistě.
Ale nevim jestli je i třeba nějaky slovnik nebo něco na překladani atd. Mám sice slovnik ale ten mi to slovo jen přeloži do češtiny což asi nebude dobre protože jak se zde píše tak slovo je myšlenka.

Já jsem si jako naprostý začátečník (když jsem se rozhodla, že se budu učit anglicky), pořídila některé kurzy na internetu. Některé byly fajn, někde to byl chaos, tyto jsem si platila nemalou částkou, s omezením na půl roku, nebo možná i o pár měsíců víc, s přístupem na internet jsem pátrala po dalších radách a kurzech a připadla jsem na tento web (náhodou, pouze hledáním).
Učím se s tímto webem cca 7 měsíců a angličtina mne baví víc a víc, Nejen pro krásné lekce, snadné a zapamatovatelné vysvětlení látky, ale i pro možnost konfrontace,pos­kytnutí rad (pozor ! – návykové)Pokud si projdete rady, recenze, tipy a triky, tak angličtina bude opravdu snadná,. :? No, nejvíce je v naší (Vaší) hlavě. Pravda, chybí tu jakýsi ucelený řád pro začátečníky, (předem), co se učit, na co se zaměřit,tento kurz se stále vyvíjí, a my nikdo nevíme, čím nás p. Vít překvapí. ale od toho je právě diskusní fórum, kde se můžete ptát, dávat podněty. (Hned zařídím nové fórum). Já jsem si podle rad p, Víta pořídila jako starter anglické učebnice (najdete v sekci recenze), a s mojí učebnicí Angličtina pro samouky se sejdu jen občas.
Podle svých zkušeností doporučuji – Oxford Esential dictionary – výkladový slovník, – Essential Gramar in USE – po prvotním tápání na to přijdete,English Vocabulary in Use, slovíčka, která potřebujete, jsou vysvětlena anglicky, prvotní impuls, jak myslet anglicky a (tady bez recenze) – English pronunciation in USE na výslovnost.
S těmito knihani a webem HFE můžete začít.
A Hlavní a důležitá část, objednejte si program Languabe Lab ( povídání najdete na informacích) to je pro mne nepostradatelný pomocník pro učení se slovíček, vět, frází. Doporučuji, protože je opravdu pro samouky skoro jako učitel, který si všechno pamatuje a trápí Vás a Vy se musíte snažit a jestli Vám to do hlavy nikdo nevtluče, tak LL jo, Vžda trpělivý, připravený pomoci. A ještě k tomu oproti kurzům, kde jsou lekce omezené, LEVNÝ!Prakticky jediná část tohoto učení, kterou si zaplatíte,(ale nemusíte si ho pořizovat, ale to by byla škoda).
Web Help for English je pohostinný, vítá každého, kdo má zájem o učení se anglicky a pokud se Vám podaří si přečíst alespoň část – stačí pár posledních článků, aby Vás to chytlo – můžete se aktivně učit ve svém pokoji. Přeji Vám,i nám, abychom se setkali na těchto stránkách častěji.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.