Help for English

Chtela bych v budoucnu ucit na jazykove skole!

 

Zdravim vsechny, uz jsem prolistovala internet krizem krazem, ale nenasla moc informaci k me otazce. Jsem jiz pracujici clovek, ale jsem hodne flexibilni a snazim si pripomenout jazyky co to jde, dokud je na to cas. Anglictina v pohode, meta je udelat si zkousku CAE, dalsi jazyky tez zakoncit zkouskou mezinarodni. Moc by me bavilo ucit na jazykove skole ve volnem case,ale nevim, co vse vyzaduji. Mam jen gymnazium vim, ze stacit jim nebude, ze jazyk umim. Muzete mi poradit, co je potreba? Zda staci pedagogicke minimun, nebo nejlepe celych 5let pajdaku ci filoz. fakulty? Je potreba jeste nejaka dalsi zkouska krome klasickych, co skladame my NEucitele? :)

Dekuji za odpoved a preji krasny destivy den :) Misa

Základním požadavkem pro pozici lektora na většině jazykových škol je dosažení jazykové úrovně C1. Některé jazykovky vyžadují kromě toho také pedagogické vzdělání s titulem a k tomu nějakou praxi, nebo alespoň to pedagogické minimum. Než je lektor zaměstnán, probíhají někde také ukázkové hodiny. Může se ale rovněž stát, že po Vás nic z výše uvedeného chtít nebudou, i když to je spíše vyjímka, a bez řádné jazykové zkoušky Vás nejspíš žádná seriózní jazykovka učit nenechá. Doporučuji zkusit návštěvu webových stránek u nás v republice známých jazykových škol, kde většinou najdete jaké jsou jejich požadavky na pozici lektora, formy spolupráce, mzdové podmínky apod. Můžete si také založit svůj profil na některých stránkách nabízející výuku a doučování cizích jazyků, kde Vás potom nějaká škola bude moci sama kontaktovat. Přeji hodně zdaru v realizaci Vašeho přání.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.