Help for English

CAE result 2015 ucebnice - bez key

 

Ahojte, koupila jsem si na samostudium na cae ucebnici Cambridge English Advanced Result (Student's book) od Kathy Gude&Mary Stephens. Bohuzel jsem si při nakupu nevsimla, ze tahle ucebnice nema vysledky ke kapitolam, coz znamena, ze mi je tahle ucebnice na houby, kdyz se chci ucit sama. Vysledky jsou v Teacher's book, ale ta stojo pres 600 a to se mi za vysledky davat nechce. Otazka zni, ma nekdo vysledky nevo treba tu teacher's book doma a nafotil by mi vysledky? Budu moc vdecna :)

P.S. Ucebnice je v novym vydani ( for the 2015 exam), takze na netu jsou vysledky v nedohlednu :( (google mi nepomohl, vzdy vyjely vysledky ke starsi edici) P.P.S. Uz vim, ze tahle ucebnice neni zrovna nejvhodnější na samostudiim :)

Stahněte si na uloz.to teacher's book ke starší edici 2008, řekl bych, že hodně cvičení bude stejná. http://uloz.to/…r-s-book-rar

Dekuju ale vysledky je starsi edici uz mam stahnutou. Bohuzel z 80% jsou ta cviceni pozmenena nebo úplně jina. Mam doma tu starsi edici od kamarada a porovnavala jsem si to, opravdu tam jsou videt ty zmeny. Proto jsem se ptala, jestli ma nekdo doma vysledky k nove verzi :) ale jinak dekuju za radu.

zde na ulozto http://www.ulozto.cz/hledej?… akorát nevím, zda je to přesně to co hledáte

Odkaz na příspěvek Příspěvek od beruska8 vložený před 9 lety

zde na ulozto http://www.ulozto.cz/hledej?… akorát nevím, zda je to přesně to co hledáte

To jsou bohužel nejspíš pouze kapitoly z učebnice, nikoliv výsledky.

Potom si myslím, že nezbývá než učebnici buď prodat a koupit si vhodnější, nebo investovat do teacher's book. U takto nové učebnice bohužel výsledky asi jen tak neseženete.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.