Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou učebnici byste mi doporučili, jsem
samouk, takže učebnice které jsou celé v angličtině by mi moc
neposloužily.
Narazil jsem na zatím tuhle, co na ni říkate ?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou učebnici byste mi doporučili, jsem
samouk, takže učebnice které jsou celé v angličtině by mi moc
neposloužily.
Narazil jsem na zatím tuhle, co na ni říkate ?
No, ono toho moc na výběr nemáte.
A jste začátečník, nebo již pokročilý? Pro pokročilého studenta je řekl bych lepší koupit si nějaké cvičebnice v AJ – je jich mnohem více… a jsou kvalitnější
Jsem úplný začátečník
Zkuste náš online kurz ‚Angličtina pro začátečníky‘ a potom si už myslím můžete koupit nějaké učebnice pro ELEMENTARY.
Dobře
Já Vám doporučuji, abyste se nebál a pomýšlel na zakoupení učebnic
v angličtině. Já jsem na přelomu letošního roku byla také naprostý
začátečník, koupila jsem si Učebnici pro samouky, ale došla jsem v ní do
14. kapitoly a teď jen občas nakouknu, abych věděla, jak pokračovat. Jinak
se učím z Essential Grammar in USE a přesto, že jsem se musela zezačátku
prokousávat textem, nyní mi to jde už dobře.Ty knihy jsou mnohem
zábavnější a poutavější než ostatní a když vytrváte, tak Vám to
půjde dobře. Hlavní pomocí pro mne je tento web, kurz pro začátečníky a
vždy také nakouknu na elementary.
Přeji hodně úspěchů.
Tak dám na Vaše rady, koupím tedy Essential Grammar in Use. Doufám že to spolu s kurzem pro začátečníky nějak zvládnu. Díky
Kupte si ji s CD-ROM, tam je také zábava, cvičení na probrané jevy a můžete si u některých cvičení nahrát i svou výslovnost, – čtete v dialogu roli jednoho ze dvou a pak se poslechnete.Jsou tam i dvě hry, ta s hady mě dostala, fuj. Je to o pár korun více, ale samostaně stojí CD-ROM jako ta učebnice, tak se vyplatí koupit ji zároveň.
Už se stalo, nejpozději do 5-ti dnů ji tu mám i s CD.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou učebnici zvolit pro zlepšení slovní zásoby. Jsem na úrovni mírně pokročilý. Čtu teďko občas zjednodušenou literaturu v angličtině, ale přijde mi že to toho moc nenaučila.
Před pár dny jsem si koupil English Vocabulary in USE – upper… paráda
Ano, taky doporučuji. Ta je dělaná jako Murphy, tedy na jedné straně vysvětlení a na druhé příklady. Je jich více úrovní.
Pro pokročilejší studenty je vynikající taky ENGLISH VOCABULARY
ORGANISER, která je však tvořena jinak.
Není zde „vysvětlení“, učí se rovnou na testech.
Velice doporučuji, ale záleží na tom, jakou máte úroveň.
Existuje také PHRASAL VERB ORGANISER a IDIOMS organiser.
Recenze k nim jsou na těchto stránkách. Je jich tu samozřejmě daleko víc
Chcel by som sa inak spýtať, či je vhodné si na domácu výučbu kúpiť aj normálne učebnice pre kurzy. Headway-ka mi už ide kúsok na nervy, z nej sme sa doteraz učili v škole, ale z niečoho sa chcem učiť aj sám doma. čo by ste hovorili na učebnicu Matrix alebo face to face (prípadne niečo iné) na domácu výučbu?
ešte by som chcel dodať, že nie som úplný začiatočník. V angličtine som niekde na úrovni A2 a chcel by som sa dostať na úroveň B1
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.