Help for English

Zkrácení vedlejší časové věty gerundiem po after

 

Hezký den, ahoj.
Jsou prosím věty uvedené níže gramaticky správné? Jde mi především o tu zkrácenou časovou větu gerundiem inserting vzhledem k podmětům hlavní a vedlejší věty. Kdybych nechtěl použít zkrácení, jaká byl plný tvar věty?
Děkuji Vám.

“Dears,
I tried to login to the application with credentials sent to me:
But after inserting credentials system asks me again for password (please see screen below) and it does not work.
Could you please check it?”

But after entering the credentials, the system asks me for the password again (please see the screen below) and it does not work.

Místo “credentials” bych použil “log-in information”

Moc Vám děkuji Vám Marku za komentář. Kdybych chtěl vedlejší časovou větu rozepsat na plný tvar dle kapitoly “Zkracování vedlejších vět gerundiem” v článku http://www.helpforenglish.cz/…v-anglictine jak by souvětí vypadalo?

After I've inserted the log in information, the system…

Děkuji. Mne právě nejde do hlavy to, z jakého důvodu lze v tomto případě zkrátit časovou větu gerundiem, když podměty hlavní a vedlejší věty jsou různé?

No ono je to trcohu volnější, než se zdá. Tady je ten podmět takový nekonkrétní… jako kdyby to bylo podstatné jméno, tedy “po vložení”, nemusí to nutně znamenat “po tom, co vložím”.

Ale jinak to chápete dobře.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.