Help for English

jazykovy kurz v zahranici

 

zdravim,
rada by som sa konecne posunula trosku vyssie z urovne „vecny zaciatocnik“ a rozmyslam nad jazykovym kurzom v zahranici. Nasla som v temach prazdninove, alebo rocne studijne pobyty, mozem si vsak dovolit odist na jazykovy kurz tak maximalne na mesiac. Mate niekto skusenosti s kratsimi pobytmi, idealne pre vek 30+ :-)

zdravim vas,kurz v zahranici je vyborna vec,mluvim z vlastni zkusenosti tak to mohu vrele doporucit…pokud ale takovy kurz chcete absolvovat,uz by ste nejaky ten dobry pevny zaklad mit mela…proto doporucuju se ted intenzivne ucit a dostat se aspon o uroven vys, coz neni ze zacatecnika na elementary az takovy problem…no a potom v lete zkusit nejaky ten kurz…ja osobne sem byl i irsku na univerzite UCC … www.ucc.ie …ted se tam o tom kurzu ale moc nedoctete protoze funguje jenom v lete…vice o zahranicnich kurzech se dozvite az budou zverejneny clanky ze souteze…preju hodne stesti :-D …

Pokud máte příležitost vyrazit ven, určitě to udělejte. Já osobně má zkušenosti s Richard Language College v jižní Anglii, Bournemouth. Těch pár týdnů tam mi dalo skoro jako rok u nás na škole. Škola mi také zařídila ubytování v hostitelské rodině, abych měl angličtinu co nejvíce kolem sebe. Trochu jsem se plácnul přes kapsu, ale nelituji toho.

A jinak si určitě počkejte na příspěvky z letní soutěže. Pročtěte si je a potom popřípadě kontaktujte autora daného článku, který Vás zaujal nejvíce…

dakujem :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.