Help for English

Špatné zobrazení fóra + extrémní pomalost

 

Už druhým dnem se špatně zobrazuje fórum. Pokud má nějaký topik více stránek, jejich čísla jsou roztažené po celé šířce řádku. Zkoušel jsem to ve FF3 + Opeře.

Už delší dobu bych si tu chtěl postěžovat na ukrutnou pomalost načítání fóra. Často se mi stává, že musím čekat třeba i přes deset vteřin než se vůbec začne načítat.

Vím, že jste řikal, že je to způsobené načítám informací o přečtených a nepřečtených topicích, ale na jiných fórech jsem se s tím nesetkal, takže by to mělo určitě jít programově urychlit.

Nešlo by s tím něco udělat? Myslím, že nejsem sám, koho to trápí.

FF3 potvrzuji, pomalost nikoliv :-)

seqwence:
a používáš v horním či postraním menu ten odkaz vedoucí do toho hlavního rozcestníku fóra? Právě v něm je problém.

Pokud jsi třeba v tomto topiku a klikneš v horním menu na Kniha přání a stížností, tak se to načte normálně rychle, pokud ale klikneš na tu položku Fórum, tak právě v tu chvíli je ten problém s rychlostí.

Možná, že používáš jenom funkci zpět a načítáš tak fórum pouze z cache prohlížeče, takže to tolik nepociťuješ. A nechtěl bych vidět jak to zaměstnává server jestli ho to opravdu u každého toho načtení vytíží místo na pár milisekund na pár sekund. :?

Cache používám jen při tom, když se chci rychle vrátit. Jinak nejhorší je načtení všech for, samotné forum je pak bez problémů… Njn, server zahlcují zřejmě zbytečné SQL dotazy :-)

Mě to taky trápí. :-) A budu apelovat na Petra, aby to nějak vyřešil. Ale práce máme hodně, seznam TO DO je dlouhý. Je al epravda, že by toto stálo za vyřešení.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.