Help for English

Hledám kvalitní učebnici po maturitě.

Zdravím, měl bych takovou otázečku. Mám rok po maturitě a chtěl bych se dál angličtině věnovat, sám sebe bych hodnotil do kategorie B2. Má se to tak, že v mé nynější práci jí nepotřebuji, ale uvažuji o odchodu do jiné, kde bych s ní aktivně pracoval. Potřeboval bych od vás poradit nějakou kvalitní knihu/učebnici s kterou bych se dál zdokonaloval…

<br/> Díky Pavel.

Za mě jednoznačně GroundWork nebo Book of Stories.

@Daniel,

Nevlastnis nahodou BoE vol.2? Zajimalo by me, jaka je zda-li je opravdu prinosna. Premyslim nad BoE vol.2/GW, eventualne bych mohl koupit oboje, od GW me pouze odrazuje to, ze je urcena pro zacatecniky.

Mockrát díky! :) vyzkouším…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jiri vložený před 8 lety

@Daniel,

Nevlastnis nahodou BoE vol.2? Zajimalo by me, jaka je zda-li je opravdu prinosna. Premyslim nad BoE vol.2/GW, eventualne bych mohl koupit oboje, od GW me pouze odrazuje to, ze je urcena pro zacatecniky.

BoE 2 bohužel zatím není knižně, resp. papírově… Pokud by byla, už bych ji vlastnil… :).
GW je sice primárně určen pro začátečníky, zároveň je ale psán tak, že si v něm své najdete určitě i Vy.
Podle Vašeho příspěvku usuzuji, že vlastníte BoE vol.1?

Děkuji za komentář. Bohužel nevlastním ani jednu ze zmíněných knih, prozatím mám prošlé všekeré audiozáznamy od pana Šáchy, které jsou velice přínosné a přemýšlím nad zmíněnými knihami. Podrobně jsem nestudoval jeho vydané knihy, ale pokud se nepletu, tak právě GW by měla být jakoby “nadstavba” BoE vol.1, není tomu tak?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jiri vložený před 8 lety

Děkuji za komentář. Bohužel nevlastním ani jednu ze zmíněných knih, prozatím mám prošlé všekeré audiozáznamy od pana Šáchy, které jsou velice přínosné a přemýšlím nad zmíněnými knihami. Podrobně jsem nestudoval jeho vydané knihy, ale pokud se nepletu, tak právě GW by měla být jakoby “nadstavba” BoE vol.1, není tomu tak?

Ono hlavně BoE 1 už není v oběhu, takže spíše než “nadstavbou” bych GW nazval (formátově a uživatelsky příjemnější) “náhradou”.

Učebnice mám taky všechny, pro ty, kterým nevyhovuje tolik tradiční formát, jsou fakt dobré. Co se týká BoE1 a BoE2, myslím, že co se úrovně týká, ta jsou na tom tak stejně. BoE 2 je více systematičtější. Jenže já mám furt pocit, že nej je BoE1, jenže to MŠ udělal všechno trochu jako hádanku, jak je u něho zvykem, a někdy fakt člověk tápe v orientaci.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.