Help for English

Burza učebnic

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli by nestálo za zvážení založit novou kategorii, ve které by mohli všichni angličtináři nabízet růžné učebnice, poslechová CD, zjednodušenou četbu nebo cokoliv jiného.
Každý, kdo se už někdy v životě učil angličtinu, si doma „nasyslil“ různé materiály, které už třeba nepotřebuje a mohl by je nabídnout ostatním. :idea:

Nebo naopak, ten, kdo by něco sháněl, by měl možnost si dát svůj vlastní požadavek.

To je vynikající nápad !!! Myslím, že bych jej využila (a pevně věřím, že by nás byla spousta) hojně a oboustranně. Ale aby toto téma nezapadlo a nezůstalo zastrčené zde v diskusním fóru, navrhuji je dokonce zařadit jako jedno z témat Základního menu.
Co myslíte? Jsem přesvědčená, že by se to ujalo!

To brain:
Taky jsem si myslel, že by měla být Burza v nové kategorii, jak jsem psal hned v úvodu, ale tys to vyjádřila mnohem přesněji!

Zajímavá myšlenka, to nás ještě nenapadlo. :-)

Také bych to využila :)

Tento příspěvek přidávám , jen abych ho pro uživatelku Hajoska posunula nahoru, aby ho nemusela pracně hledat. :-)

Chtěla bych poprosit o radu. Nabídla jsem své učebnice v Burze učebnic. Nyní jsem je prodala, tak jsem chtěla svůj inzerát smazat, ale nepřišla jsem na to jak. Poradíte mi, jak to mohu udělat?

lensy:
nejde to zatím, ale stačí, když to napíšeš třeba tučně do toho příspěvku. Stačí stručně – prodáno

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.