Help for English

Anglický název bakalářky

Ahoj, blíží se doba odevzdání zadávacího listu k BP a já absolutně nemůžu dát dohromady anglický název, a proto bych Vás ráda poprosila o pomoc. Český název: Analýza příčin odhalených podvodů v oblasti čerpání dotací z fondů Evropské unie Moje verze anglického názvu: Analysis of causes uncovered frauds in field of gaining grants from the funds of European Union. Byl by někdo tak hodný a zhodnotil moji verzi, popřípadě mě upozornil na chyby? :)

Podle mě máte v nadpisu logickou chybu. Pokud tedy nebudete provádět analýzu toho, co způsobilo odhalení podvodů.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ericc vložený před 9 lety

Podle mě máte v nadpisu logickou chybu. Pokud tedy nebudete provádět analýzu toho, co způsobilo odhalení podvodů.

Český název jsem bohužel nevymýšlela já, už mi byl přidělen a popravdě mi také nedává moc smysl. O to horší je tento název přeložit do angličtiny.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.