Help for English

Stránky podobné jako tyto

 

Zdravím,
je někde nějaký seznam, kde jsou odkazy na stránky vytvořené podle těchto?

Mám na mysli třeba tyto:

Můžu se jen ze zvědavosti zeptat, proč je u češtiny napsáno dříve? Stránky stále fungují a i vazba na HFE stále trvá :)

Dobrý den, Jani,
sice ano, máte pravdu, ale po změně vzhledu je tam trochu “chaos”, bych řekl.
Nový vzhled, který už tedy nový není, přidává webu na originalitě, je jednodušší, ale nějak mi prostě nesedí tou strukturou a rozdělením. Nedostatků je tam taky nemálo.

Vím, že jste ta hlavní (nebo jedna z hlavních), která to tam jaksi “řídí”. Mimochodem, super práce, že tomu věnujete čas. ;-) I když na fóru to není moc vidět, ale v pohodě. ;-)

Čistě můj názor. Ostatním to ale třeba vyhovuje, nevím.
Asi to s tím moc nesouvisí, protože dřív ten web třeba nebyl tak známý, ale zajímaly by mě statistiky návštěvnosti před změnou a po ní. :-)

Dobrý den, děkuji za obsáhlou odpověď. Nechci tady na HFE zaplavovat diskuzí o jiných stránkách, tak jen ve stručnosti :)

Chápu, že někomu vyhovovalo staré uspořádání více, věřím ale, že nové pojetí stránek si své příznivce také našlo. Bohužel se nelze zavděčit všem a každá změna vyvolává pozitivní i negativní ohlasy.

Poku jde o fórum, tak na to opravdu nebyl čas a musím upřímně říct, že mě to dost mrzí. Ale v jednom člověku a s dotací pár hodin týdně bohužel na dotazy odpovídat nelze. Proto bylo fórum zrušeno a k jeho obnově v nejbližších měsících určitě nedojde.

Pokud jde o statistiku, tak většina návštěvníků přichází z nějakého konkrétního odkazu, takže vzhled titulní strany nehraje až takovou roli. Významným faktorem je také četnost nových článků, což dobu po zavedení nového vzhledu značně zvýhodňuje.

Také děkuji za obsáhnou odpověď, souhlasím s Vámi. ;-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.