Help for English

Gratulace - Evropský učitel jazyků 2008

 

Wow, gratuluji k ocenění Evropský učitel jazyků 2008. Jsem ráda, že vynikající práce byla oceněna. Hluboce se skláním před Vaším pedagofickým nadáním. Oceňuji trpělivost s jakou odpovídáte na naše dotazy a laskavost, která provází celý web. Nosit klobouk, tak jej před Vámi smeknu. Díky za Vaši práci.

Díky moc!

I já se připojuji k obrovské gratulaci. Máte můj obdiv již dlouho. Snad na FF UPCE bude Vaše práce a talent doceněna. Jaký je to pocit začít učit na univerzitě, kde jste sám studoval?:-)

K titulu samozrejme uprimne gratulujem. Cely zivot som nepotrebovala anglictinu a teraz, po 50-tke sa ju musim ucit. Vcera som nasla tuto stranku a dodnes sa nestacim cudovat! Je to urobene prehladne a jednoducho, paci sa mi skusanie slovicok (kym to neviem tak ma dalej nepusti) a rozdelenie na okruhy. Zvukova vyslovnost – vyborna pomocka a jednoduche hladanie v slovniku. Muselo dat vela prace urobit tuto stranku a stale sa o nu starat. Pisem to len preto, aby som Vam podakovala za Vasu pracu a cas ktory venujete ludom. V diskusii som citala, ze ste neboli v anglicky hovoriacej krajine – o to vacsi obdiv mam k Vam.
Prepacte ze som to hodila do tejto temy – nechcela som otvarat novu a chcela som aby ste to precitali. Dakujem.

Díky.

A jaký to je pocit? No, všechno je tam tak trochu jiné, než když jsem tam studoval… ale např. menza je daleko lepší. :-) A práce je to rozhodně jiná než na gymplu. Baví mě to a snad mi to vydrží.

Přidávám se s gratulací za ocenění. Pravidelně Vaše stránky navštěvuji, abych skoukla nové příspěvky, takhle jsem s angličtinou v kontaktu každy den.Velké DÍKY

Také se připojuji ke gratulaci. Vaše stránky jsou vynikající!

Nechci,aby to vyznělo nějak špatně, ale též gratuluji. Já tu jsem krátce a nedostatu se sem tak často, ale velice se mi tu líbí. je pravda, že tu člověk objeví různé zajímavé odkazy, rady. Je fakt, že kdyby člověk se sem podíval každý den i když na chvíli tak by se naplnila touha všech komunikovat a samozřejmně zlepšit svoji angličtinu prostřednictvím toho co je tady možné procvičovat.
Děkuji!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.