Help for English

FCE/CAE/CPE ..... celá zkouška v jeden den?

Dobrý den.

Příští měsíc jsme přihlášen u Cambridge Center na zkoušku FCE, kterou beru jako součást přípravy na pozdější CAE. I z tohoto důvodu by mě však zajímala jedna “maličkost”. Údajně by se měla celá zkouška konat v jeden den. Od kamarádů jsem však vždy slyšel, že listening a mluvení je zkoušeno až den druhý. Mohu se proti tomuto postupu (vše v jednom dni) ohradit…myslím tím… zda bych měl šanci se stížností uspět? Když vezmu v potaz, že samotná zkouška trvá dlouhé 4 hodiny…tak představa toho, že poté budu čekat nějakou dobu na speaking mě přímo děsí. Mám za sebou CaG zkoušky a tam “speaking” byl až následující den.

Předem děkuji za rady :)

Ahoj, já dělal vše v jeden den :)

Ok, dík. A jak to bylo s ústní zkouškou? Čekal jsi na ní dlouho nebo tam bylo více místností kde se zkoušelo?

Bohužel se muselo čekat :/. Teď si bohužel nejsem jist jak dlouho, nicméně bych počítal s 30 minutama až 1 hodinou, nic, co by se nedalo vydržet :).

Zlatá maturita nebo státnice :-D Ještě, že na člověka dolehne únava až po skončení zkoušky 8-)

Ahoj, já dělala na podzim 2010 CPE a Listening bylo normálně součástí té cca 5hodinovky.. (Reading, Writing, Use of English, Listenig) Speaking bylo nějak zvlášť a dokonce myslím, že snad v jiný den..

Pokud je počet účastníků natolik vysoký, že není možné provést Speaking v jeden den, rozdělí se tato část na další dny. Každý kandidát je předem informován o termínu.
Že by byl Listening zvlášť, o tom jsem ale zatím nikdy neslyšel.

Děkuji všem za pomoc. Snad to tedy nakonec nebude tak náročné. Mám z FCEčka větší respekt než ze CaG :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.