Help for English

vyska

 

Dobry den,

chcem sa este opytat na akej urovni by mal byt student, ktory chce ist na VS/ anglina? ja som momentalne na VS v 1. rocniku a napr. na morfologii nam prof. priniesla cvicenia, ktore su uroven advanced a ze ked to pre nas bude velmi lahke, tak nam prinesie narocnejsie :))) co ma teda pobavilo (a nie len mna). a napr. na jazykovom seminari pracujeme s headway upper-intermediate, co je podla mna v pohode.akurat neviem na akej urovni teda mam byt ak chcem skolu dokoncit. a tiez nam bolo povedane,ze sme sa tam neprisli jazyk ucit,ale precvicovat,ze to nie je jazykova skola.ja mam anglinu velmi rada,ale po tomto (a to nie je vsetko) som z celej VS znechutena.

opat sa hlasim :)

prosim, neviete mi poradit dobru ucebnicu anglickej gramatiky, kde by bolo „vsetko“ ? :) dakujem

Jestli pokročilou gramatiku, tak je hodně dobrá

Advanced Learner's Grammar (A self-study & practice book with answers) (Longman)

Přijde mi, že je tam „všechno“ :-)

Je velice dobře dělaná. Na začátku jsou ‚Diagnostic Tests‘, celkem je jich 36 (stejný je počet kapitol v knize) po 15 až 30 otázkách, pak je klíč a ke každé chybě si člověk může najít konrétní kapitolu v učebnici.

Jinak je možné taky knihu projet od A do Z :-) Je tam slušně vysvětlena ‚špekatá‘ gramatika a jsou tam také příklady na procvičení…

Taky jí mám. Ano, je dobrá!
Vypadá takto: http://www.eflbooks.co.uk/book.php?…

Díky za tip, něco přesně takového potřebuji.

Hakunamatata: po vás při přijímačkách chtěli úroveň C1???
Jsem taky na jazykové vejšce, ovšem němčina, ale soudě podle některých přijatých spolužáků z angličtiny i němčiny, mám pocit že tady to bylo stěží B1.
Cílem po třech letech je právě C1 (CAE, všeob. státnice)

To je ten moj problem.Ja v skutocnosti neviem aku chcu od nas uroven,lebo mna zobrali bez prijimaciek.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.