Help for English

Převod článků do mobi, epub

Dobrý den, bylo by možné u článků kromě tlačítka možnosti tisku a převodu do pdf také přidělat tlatíčko na možnost převádět články do formátu mobi, epub a txt, případně rtf a nechat si je odesítat do čtečky. Formát pdf je ve čtečce dost nepraktický a tahat s sebou hromadu výtisků se mi moc nechce.

Dobrý den,

zatím o tom neuvažujeme. Ale můžeme zvážit.

Dobrý den, posunul se někam dotaz beruska8? Popř. je možné zasílat náhodné texty formou newsletteru s možností stažení ve zmíněných formátech? Děkuji za odpověď, Klára

Do kindlu se dá poslat jakýkoli formát přes Amazon a zadat konverzi (e-mailová adresa je ke každému zařízení přidělená). Ale zdejší články jsem nezkoušela…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leiah vložený před 7 lety

Do kindlu se dá poslat jakýkoli formát přes Amazon a zadat konverzi (e-mailová adresa je ke každému zařízení přidělená). Ale zdejší články jsem nezkoušela…

Díky za nápad. Zkoušela jsem to přes konverzi poslat do čtečky. Jde to, ale nejdříve je nutno si článek pomocí virtuální tiskárny uložit na disk ve formátu pdf a teprve potom poslat do čtečky. Výsledek je převedený do formátu doc, ale nefunguje bublinová nápověda a formátování je taky jiné než na PC nebo na vytištěném papíře. Cvičení zde nefunguje. Další pokus byl ten, že jsem celý článek pomocí myši zkopírovala do Wordu a po uložení jej poslala do čtečky. Pro bublinovou nápovědu a formátování platí totéž, co jsem uvedla výše. Zkoušela jsem převést článek HIGH vs. TALL. Čtečku mám Kindle.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.