Help for English

My holidas

Zdravím lidi. V pondělí jdu na rozdílové zkoušky v prváku z AJ (měl jsem AJ jako vedlejší jazyk) Očekávám, že se mě možná zeptají jaký jsem měl prázdniny, tak jsem si připravil krátké vyprávění ve kterém bych použil minulý časy abych ukázal že to umím, jen si někdě nejsem jistý, kde bude prostý a kde průběhový, tak jestli mi poradíte bude to fajn. :) <br/> What did you do on Holidays? <br/> That's a very good question and I prepared for you long story about my holiday. Can I start? So, I would separate my holiday on 2 parts. First part, July is a better part, because I was with my good friend(name). Unfortunately He wasn't my..... , but somebody like… . On 15 th July we were going to Prague enjoy a night live. First, we were going to … club “XY” and after, at Midnight we were moving to Night Club “XY”. It was a beautiful night and I will never forget this night. But August is for me a worse part of holiday, because I lost (name). That isn't my fault but I don't want to talk about it. short: He met somebody. I wasn't good for him. That's all about my holiday. Oh, and little detail: On holidays I was working in factory, where I made wires for panting rollers. <br/> děkuju :)

PS: omlouvám se za chybu v nadpisu :D to jak spěchám.

1. … I prepared a long story about my holidays for you
2. I would separate my holidays in 2 parts
3. … because I was with a good friend of mine
4. we were going to Prague to enjoy a night life
5. to XY club / to a club called XY
6. and after that, at midnight, we moved to a night club called
7. But August, on the other hand, was the worse part of my holidays
8. In short: He met…
9. I wasn´t good enough for him
10. During holidays, I worked in a factory…

Teda tolik chyb jsem nečekal… děkuju :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.