Help for English

UCELENÉ KAPITOLY

Dobrý den, velice se mi líbí Vaše stránky a jejich struktura. Jenom by mě zajímalo, jak bych se měl jakoby připravovat na spring, summer, autumn a winter testy, kde uvádíte, že je to test na probrané gramatické jevy v kategorii např. elementary a já nevím, mám si přečíst všechny články v této kategorii a to by trvalo pěkně dlouho… Proto bych Vás chtěl poprosit, mohli byste dělat tzv. ucelené seznamy gramatiky zaměřené na konkrétní trochu širší téma? Mě osobně by to pomohlo, ale říkám si, že ostatním možná taky, ale taky se mohu mýlit. Za odpověď děkuji.

Naše testy jsou výukové. Nepředpokládá se, že se budete učit určitou gramatiku, abyste prošel testem TTT, ale naopak – test Vám napoví, kterou část gramatiky (či slovní zásoby, výslovnosti apod.) je třeba si případně doplnit a dostudovat.
Ještě upřesním, že u testů, které zmiňujete, není použito slovo “probrané”, ale “vybrané” – to Vás možná spletlo.

Děkuji, to jsem si neuvědomil.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.