Help for English

Dvd přes Amazon či něco jiného

 

Ahoj,
poprosila bych o doporučení nějakého dobrého britského seriálu ze současnosti, aby to nebyla ptakovina, jako vetsina serialu. Mam rada treba Yes, minister nebo Allo Allo, ale nevim, jak dalece je to pouzitelna aj v beznem zivote. A jaky je vas nazor na detektivky? Treba Midsomer Murders?Diky a.

George Black: Já jsem vyplňoval pouze Number (číslo karty) a Exp. date (datum vypršení)

Tento způsob používá víceméně celý svět a pokud jsou to spolehlivé stránky, myslím, že není čeho se moc obávat. Taky jsem při první platbě o tom přemýšlel…

Dnes jsem nahodne narazila na ceske stranky wwwteckanakupyv­zahraniciteckacz kde popisuji jak nakupovat na Amazonu, ceny postovneho, na co si dat pozor a pod. Mozna pro ty co s nakupem zacinaji by to mohly byt zajimave informace.

Ve fóru klidně používejte celé odkazy. Blok proti spamu máme jen v komentářích. Sem můžou psát jen registrovaní a u těch takové riziko spamování nehrozí.

Právě jsem se dozvěděl, že můj balíček byl odbaven. :-) Zádrhel byl opravdu jen v limitu karty. 15.12. se můžu těšit na doručení.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.