Help for English

Sraz HFE

 

hm.. to slyším poprvé :-) :?

Jo ani kopírovat nemůžu, vždycky se mi objeví „Je nám líto,
Firefox zaznamenal neočekávaný problém a spadl.“ A já taky padám, ale do mrákot, protože někdy píšu dopis a napíšu toho dost a pak jeden překlep a všechno je .. Teda já neumím používat neslušná slova, ale v tomhle případě /a taky jsem sama/ sakruju i neslušně. A pokud se ptám, tak nikdo neví, proč?!!

To georgia: A my uz doma resili, co je s vami, ze nejste jeste prihlasena na srazu :-). Jsme radi, ze je vse OK.

Díky, ale pracovní povinnosti mne občas vyřadí z diskuse. Ale sraz bych si přece nenechala ujít, sice nevím, jestli budu schopná mluvit anglicky, spíš budu eeaaajo, říkat, ale ráda Vás všechny poznám. A třeba se s Vámi všemi rozmluvím :shock: Ještě je to daleko a já nemám zdání, zda budu moci mít dovolenou, ale udělám pro to všechno.

My pro zmenu resime zda sezeneme hlidani pro syna. A nebojte, ja se urcite anglicky nedomluvim :oops: . Jeste po tech letech si obcas vzpomenu na prvni zkousku z Aj na vysoke, kdyz me ucitel zapisoval do indexu vybornou se slovy: „Sice byste se nedomluvila, ale vy to stejne nikdy nebudete potrebovat.“ :-)
Pravdu mel castecne, sice se nedomluvim, ale potrebovala bych.

Ale to je pozitivní a optimistické, máte z čeho vycházet, takže si věřte a učitě se neztratíte. Já budu asi teď hodně makat a učit se, ať aspoň něco umím. :-D

To Georgia: s tou Mozillou bude problem. Sem tam sice spadne, ale malo kdy (jednou za ctrnact dni). Takze u Vas bude asi nejaky problem s konfliktem programu. Poradil bych nasledujici (se stoupajici obtiznosti)
Zkontrolovat jesli mate nejaktualnejsi verzi (Help/about Mozilla Firefox) ted je aktualni verze asi 3.0.5. Pokud mate starzi tak updatujte.
Pokud to nepomuze tak odinstalovat a nainstalovat Firefox znova.
Pokud ani to nepomuze tak Vas pocitac ceka preinstalace Windows (Ono to s nimi po tak po 2 letech provozu je neunosne)

Obavam se ale ze Vam s tim nekdo bude muset pomoct. Takze berte tuhle radu jen jako navod co mate od toho dotycneho zhruba chtit.

Moc Vám děkuji, Vaši radu ukážu mému specialistovi, Je to kamarád mého syna, který je bohužel v Praze a domů se dostane jen málokdy.Můj drahý Fuggásek je velmi schopný 1. a 2. bod máme za sebou. Odinstaloval a nainstaloval Firefox znovu, ale nepomáhá. To bylo před 14. dny. Tímto se omlouvám mým přátelům, kteří mi psali na ICQ, to mi zmizelo a já to neumím dát zpátky, takže na ICQ nefunguji. Jsem jen šťasná, že se mi podařilo nainstalovat zpátky Languabe Lab a sama jsem se divila, že ač z DVD, které jsem si koupila dříve, měla jsem program se všemi mými lekcemi, které jsem si sem zadala dávno po koupi programu. P. Vít je asi kouzelník.
V každém případě děkuji za radu, asi to bude složitější, ale aspoň vím, o co žádat.
Jakmile se mi podaří ICQ obnovit, dám zprávu, takže Vecko, Hannibal, Jana, a další vydržte.

To Georgia: ICQ nemusite instalovat. Spustte si ICQ2GO na techto strankach www.icq.com/…load/icq2go/ a prihlaste se. Zadna instalace jen Vase jmeno a heslo. Muzete takhle snadno vyuzit vase ICQ i na cizim pocitaci. Je to sice nouzove reseni, ale lepsi neco nez nic.

Já do této (pro mě absolutně neznámé) debaty trochu skočím a přidávám se k těm „pardubičákům“, co se srazu týče. Sice tu nejsem dlouho a pořád se vlastně víceméně rozhlížím, ale prostředí a lidi jsou tu fakt úžasný, takže bych se ráda ke srazu připojila. Jen jako rozený pesimista předem tuším, že sraz bude přesně v době naší dovolené a v tom případě budu ráda, pokud se takových (třeba i menších) srazů uskuteční víc :-D .
A co se konverzace týče? Nemám absolutně žádné podmínky pro jazyk. Ať si každý mluví s kým chce a jak chce, pokud tak k sobě najde vhodný protějšek. Sama za sebe jsem pro češtinu, ale vítám i možnost procvičit si angličtinu. Přeci jen si myslím, že je stále málo příležitostí si anglicky skutečně popovídat, tak bych se tomu i nebránila. Angličtinu mám opravdu ráda, ale jakmile mám příležitost někde anglicky promluvit, jakoby mi zkoprněl jazyk a mozek kamsi odcestoval:-D. Fakt mi chybí praxe.
Takže teď se už jen úspěšně přihlásit :?

zdravím…napadla mě taková věc…já sice na sraz nepojedu(mám to daleko,nwm jestli bych měl čas a rodiče by mně nepustili)…pár lidí by mohlo vzít foťák a fotky ze srazu by se mohly umístit sem na web…asi by vás to napadlo i tak ale newadí… :-)

No to určitě,s tím já osobně počítám a doufám, že to půjde. Myslím, že souhlasit s tím budeme.

:-) aspoň bychom viděli jak kdo přesně vypadá

A že jsi tak zvědavý a sám máš vlaječku, he?
Já jsem si sem fotku dala hned.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.