Dobrý den,
měl bych dotaz k otázce č. 7. Kromě varianty “childish”, byla by možná i varianta “childlike”? Jaké jsou případné významové posuny?
Komentáře k článku: Words of the Day (Feb 2020) - quiz B
Dobrý den,
měl bych dotaz k otázce č. 7. Kromě varianty “childish”, byla by možná i varianta “childlike”? Jaké jsou případné významové posuny?
Dobrý den,
childish – dětinský, infantilní, hloupý
(negativní zabarvení)
childlike – dětský
Dobrý den,
Po vyhodnocení testu najdete u špatné odpovědi přece vysvětlení.
Po vyhodnocení testu najdete u špatné odpovědi přece vysvětlení.
Jistě, ale přišlo mi zvláštní vyplňovat znovu celý test a naschvál vybrat špatnou odpověď, abych se mohl dozvědět zdůvodnění…
Jistě, ale přišlo mi zvláštní vyplňovat znovu celý test a naschvál vybrat špatnou odpověď, abych se mohl dozvědět zdůvodnění…
To je otázka, nicméně v naší aplikaci English Me si můžete otevřít poznámku vždy u všech odpovědí. To se někdy může hodit.
Pokud ti jde o tvou statistiku, tak mám dojem, že pokud nezaškrtneš vůbec žádnou odpověď a dáš jen Vyhodnotit, test se do statistik nezapočítává.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.