Dělám kurz pro freelancery, který je bohužel v angličtině.
Může mi někdo prosím napsat co znamená pojem “PROFIT LINE OFFER” ve větě “Your goal for the third month is to sell your first profit line offer.”
Dekuji
Dělám kurz pro freelancery, který je bohužel v angličtině.
Může mi někdo prosím napsat co znamená pojem “PROFIT LINE OFFER” ve větě “Your goal for the third month is to sell your first profit line offer.”
Dekuji
It's jargon .
Bez širšího kontextu rozumím: your goal for the third month is to sell the first item/product (položka) in your (line)/offer (nabídka) that will make you a profit. Jinak řečeno: you can expect to wait at least three months before you make a profit on anything you sell.
first profit line offer
Za mě máte vytvořit analýzu příjmů a výdajů (revenue vs. expense) → výkaz zisků a ztrát (income statement).
profit/profit line = zisk/zisk za určité období
first/top line = je první/horní řádek v income statement.
It's jargon .
Bez širšího kontextu rozumím: your goal for the third month is to sell the first item/product (položka) in your (line)/offer (nabídka) that will make you a profit. Jinak řečeno: you can expect to wait at least three months before you make a profit on anything you sell.
??? & Stay safe!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.