Help for English

Zdravím všechny,

před časem jsme se rozhodli s kamarádem, že se přihlásíme na VŠ s výukou v angličtině. Můj dotaz je tedy ten, kde všude se tyto školy nachází a jestli můžete nejlépe z vlastní zkušenosti či z doslechu některé doporučit a stručně říci, jak tam přibližně ta výuka probíhá.

Tento topic nezakládám z lenosti, už jsem vyhledával, ale člověk se prostě všude nedozví, co by chtěl:).

Díky moc!

:-(

Zdravím!

Vidím, že jste smutný, že sem nikdo nic nepřihodil k dobru:-) Zkuste se podívat na stránky University of New York in Prague – http://www.unyp.cz/

Škola se specializuje hlavně na MBA tituly. Výuka probíhá v angličtině. Certifikáty jsou mezinárodně platné. Bohužel studium tam není nejlevnější. Součástí jsou i stáže v USA. Vím to ze zkušeností dvou mých studentů, kteří na této škole studovali. Když mě napadne ještě jiná alternativa, hodím Vám sem odkaz:-)

Ahoj, pokud nechcete soukromou školu, na zemědělce je jeden obor v angličtině, stačí se kouknout na její stránky – www.czu.cz a je to na provozně ekonomické fakultě…

Myslíte výuku v angličtině v ČR nebo v cizině?

Pokud to první, tak http://www.med.muni.cz/index.php?….

Díky všem za reakce…teď jsem se tu dlouho na foru neukázal tak píši teď. Už jsem po dlouhém pátrání školu vybral a zjistil jsem, že mi vyhovuje jen Uni Pardubice. Tak mi držte pls palce ať to vyjde (i já držím palce ostatním!!!)!

UNI Pardubice. To mě samozřejmě těší. :-)

Tak to vyšlo!!! Nemohl jsem věřit svým očím, když jsem si kontroloval výsledky přijímacího řízení a tam bylo napsáno „přijat“:). Tak doufám, že se s Vámi, Marku, uvidím co nejčastěji na hodinách:). (btw je to obor Angličtina pro hospodářskou praxi)

Angličtina pro hospodářskou praxi, na ten obor chcu jít taky za 2 roky, ale Marek myslím učí Amerikanistiku. Jinak gratuluji.

Učím na katedře anglistiky a amerikanistiky, kde máme dva studijní obory bakalářské, Angličtina pro hospodářskou praxi a Anglický jazyk – specializace v pedagogice, a jeden návazný magisterský.

Nedají se někde na netu vyhrabat nějaké audio či video z tvých přednášek nebo hodin?Nebo nedalo by se něco takového zařídit?Docela bych chtěl vidět,jak to u tebe probíhá a myslím, že nejsem sám 8-)

Marek:
Jestli jsem to pochopil dobře, obor Angličtina pro hospodářskou praxi je součástí jak katedry Anglistika a Amerikanistika, tak i katedry cizích jazyků?

Lamice27:
Dobrý nápad, to by bylo zajímavý :)

ne, na Katedře cizích jazyků mají obor Německý jazyk pro hospodářskou praxi.

Lamice27: Ne to doufám vyhrabat nejde. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.